Téléphone

Deustche Bank

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 De term "fonds" is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren.

2 Een gereglementeerde spaarrekening is een spaarrekening zoals bedoeld in artikel 21,5° van het Wetboek van Inkomstenbelasting en die bijgevolg kan genieten van een fiscaal voordelig statuut.

3 Gelieve de infofiche, het beheersreglement en de algemene voorwaarden te lezen voor intekening op het product.

4 Aanbiedingen onder voorwaarden. Ontvang een premie van 1% (met een terugbetaling van maximaal € 10.000):
- op elk nieuw belegde bedrag als u intekent voor 30/06/2017 (behoudens vervroegde afsluiting). Het belegde geld moet voordien getransfereerd zijn van een rekening van een andere bank naar uw Deutsche Bank-rekening. Actie enkel geldig voor obligaties, gestructureerde producten en beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, kasbons, Tak 21- en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen.
- op de waarde van de overgebrachte effecten als u uw effecten overbrengt naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel voor 30/06/2017 (incl.) (behoudens vervroegde afsluiting). Niet van toepassing op ETF, trackers, warrants, rechten, strips en certificaten. Aanbiedingen onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Voor meer details over de twee aanbiedingen, kunt u de reglementen raadplegen op onze website www.deutschebank.be/cashback en www.deutschebank.be/effecten, in onze Financial Centers of op 078 153 154.

5 Aanbod onder voorwaarden. Geniet van 0€ makelaarskosten op de eerste 50 beurstransacties op aandelen, trackers, aandelen van gereglementeerde vastgoedvennootschappen en rechten. De transacties moeten online worden uitgevoerd via Online Banking voor 15/09/2017 inbegrepen, op Euronext Brussel, Parijs of Amsterdam, met een maximum van 5.000 euro per transactie. Raadpleeg het reglement voor meer details. Klik hier om de makelaarskosten te kennen voor de beursorders die niet onder het tijdelijke aanbod vallen.