Dagelijks bankieren

Ontdek de tools die wij tot uw beschikking stellen om uw geld dagelijks te beheren.

Rekeningen

Voer snel en gemakkelijk betalingen, geldopnemingen en overschrijvingen uit vanuit uw zichtrekening. Spaar volgens uw formule naar keuze met onze verschillende spaarrekeningen.


Kaarten

Maak gebruik van een debetkaart en doe gratis geldopnemingen in België en de eurozone*. U kunt ook genieten van een DB Titanium (MasterCard) kredietkaart die wereldwijd geaccepteerd wordt.

Online Banking

Met Online Banking heeft u 24 uur op 24, en 7 dagen op 7 veilig toegang tot alle bancaire diensten op uw computer of tablet. Dit platform laat u toe om uw vermogen op te volgen en te optimaliseren.

Mobile Banking

Met de mobiele toepassing MyBank kunt u uw geld beheren waar en wanneer u wilt: raadpleeg uw rekeningen, voer overschrijvingen uit, krijg toegang tot uw effectenrekening en blijf op de hoogte van de actualiteit op de markten.

Spaarrekeningen

Wenst u geld opzij te houden? Op korte termijn, lange termijn, voor uw pensioen
of automatisch? Ontdek onze verschillende spaarrekeningen en kies de rekening
die het best aan uw behoeften voldoet.

* Sommige banken rekenen een commissie aan voor het gebruik van hun geldautomaten. Dat is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze commissie staat volledig los van Deutsche Bank AG, bijkantoor Brussel.

×