Téléphone

Deutsche Bank

Dagelijks bankieren

Een rekening openen

Dagelijks bankieren

Ontdek de tools die wij tot uw beschikking stellen om uw geld dagelijks te beheren.

Spaarrekeningen

Wenst u geld opzij te houden? Op korte termijn, lange termijn, voor uw pensioen of automatisch? Ontdek onze verschillende spaarrekeningen en kies de rekening die het best aan uw behoeften voldoet.

Meer weten

Al deze tools zijn opgenomen in onze verschillende aanbiedingen

DB M@X

De 'all-in' oplossing voor dagelijks bankieren. Maak gebruik van alle praktische tools om uw geld te beheren. Hét startpunt om te beginnen met beleggen en te profiteren van onze expertise.

Meer weten

DB Personal

U profiteert van de expertise van een adviseur voor het beheer van uw portefeuille en dit voor slechts € 50 per kwartaal. 96% van onze DB Personal-klanten is tevreden over de expertise van onze adviseurs.

Meer weten

Private Banking

Dankzij ons internationale netwerk en de kwaliteit van onze teams heeft uw Private Banker een gedetailleerd beeld van de internationale financiële markten, waardoor u van een dienstverlening op maat kunt genieten. Uw Private Banker volgt continu uw portefeuille op.

Meer weten

Bent u nog geen cliënt?

Open een rekening online

of

Maak een afspraak in een Financial Center bij u in de buurt

Contacteer ons

* Sommige banken rekenen een commissie aan voor het gebruik van hun geldautomaten. Dat is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze commissie staat volledig los van Deutsche Bank AG, bijkantoor Brussel.