Partnerschap SailGP

Prestaties herbeken, op een duurzame manier.

Deutsche Bank is trotse partner van het Duitse SailGP-team.

Deutsche Bank is er trots op de eerste wereldwijde partner te zijn van het Duitse SailGP-team, dat deelneemt aan de spannendste zeilcompetitie ter wereld.

SailGP heeft de ambitie om het meest duurzame en doelgerichte wereldwijde sport- en entertainmentplatform te zijn. De beste atleten in de zeilsport racen in identieke F50 catamarans tegen recordsnelheden van bijna 100 km/u. We zijn er bijzonder trots op om ons te verbinden aan het Duitse SailGP-team, voortbouwend op onze geschiedenis van het ondersteunen van competitieve sporten, het verbinden van getalenteerde atleten met mensen over de hele wereld en het vormen van allianties om de oceanen te beschermen.

Partnerschap SailGP - video

Wat is SailGP?

SailGP kampioenschap

Hoge snelheid, hoge technologie, hoge impact. Powered by nature

Het SailGP kampioenschap biedt een goedgevulde kalender met evenementen op iconische locaties over de hele wereld. De evenementen bestaan uit verschillende races en vinden plaats gedurende twee dagen, met zeven races per Sail Grand Prix. Op de eerste dag zijn er drie vlootraces, de volgende drie vlootraces vinden plaats op de tweede dag, en vervolgens wordt de winnaar gekroond in de finale.

De Impact League

De Impact League is SailGP's podium voor de planeet. Er worden punten toegekend voor prestaties op het gebied van ecologische en sociale duurzaamheidscriteria en voor projecten die zijn ontworpen om duurzaamheidskwesties aan te pakken en fans te inspireren méér te doen om klimaatverandering aan te pakken. SailGP streeft ernaar om in 2025 voor 100% op schone energie te draaien, zowel op als naast het water. Het kampioenschap is een toonaangevend wereldwijd sportplatform dat duurzaam en doelgericht is en een positieve impact wil hebben. Het is erkend door toonaangevende organisaties zoals de Verenigde Naties, die het driedubbel goud hebben toegekend als onderdeel van hun 'Climate Neutral Now' initiatief.

De Impact League
Een hoogwaardig partnerschap

Een hoogwaardig partnerschap

SailGP is een kampioenschap dat hoge prestaties vereist, zowel op als naast het water. Het vraagt van alle teams dat ze niet alleen top zeilers, maar ook ondernemend en vernieuwend zijn, en dat ze voortdurend werken aan een grotere efficiëntie en positieve impact. Bij Deutsche Bank zetten we ons in om positieve actie te ondernemen in alles wat we doen: om duurzamer te handelen en om de gemeenschappen waarin we actief zijn te ondersteunen. We zijn dus verheugd dat we een kampioenschap kunnen steunen dat onze kernwaarden voorop stelt en tegelijkertijd een van de spannendste races organiseert die u ooit op het water zult zien.

Maak kennis met het team

Duitse SailGP-Team

Het Duitse SailGP-team

De race van identieke F50 catamarans garandeert dat maar één bepalende factor de SailGP kampioen zal opleveren: het talent aan boord.

In het hart van de actie

Volg de komende race

SailGP werkt samen met streamingdiensten over de hele wereld om de race naar uw scherm te brengen. Ontdek hoe u de actie kunt volgen, waar u ook bent.

Komende races

Volgende races

Race #8: Sydney

Race Sydney

Na het enorme succes van de KPMG Australia Sail Grand Prix in seizoen 3, keert SailGP op 24 en 25 februari terug naar de iconische wateren van Sydney Harbour voor het achtste evenement van SailGP seizoen 4.

Race #9: Auckland

Race Auckland

Na het uitverkochte debuut in Ōtautahi Christchurch biedt de ITM New Zealand Sail Grand Prix op 23 en 24 maart nog meer spanning en sensatie.

×