Deutsche Bank

Deutsche Bank positioneert zich als de referentiebank voor advies over sparen, beleggen en vermogensbeheer. Een bank die anders is, gebaseerd op het belang en de tevredenheid van haar cliënten.

Prestatie

Sinds haar introductie in de Belgische markt in 1999 heeft Deutsche Bank België een ononderbroken groei gekend. De activa onder beheer werden de voorbije tien jaar verviervoudigd. Daarmee veroverden we een plaats in de top tien van commerciële banken in België. Onze cliënten appreciëren onze innovatieve aanpak: de tevredenheid van onze cliënten en onze reputatie behoren bij de besten van de markt.

Een groep aanwezig in

70 landen

Cliënten in België

300.000

We beheren voor hen

25 miljard €

jaar ervaring in beleggen

145

van onze DB Personal cliënten raden deze dienst aan

82%

stijging van activa onder beheer sinds 2005

300%

Gebaseerd op de noden van onze cliënten

We willen de contacten met onze cliënten steeds baseren op de uitwisseling van onze expertise. U kunt uw verwachtingen beter bepalen en kiezen voor de oplossing die het best bij u past wanneer u over genoeg informatie beschikt.

L’équipe

Het team

Om dit doel de bereiken kan Deutsche Bank België rekenen op getalenteerde medewerkers die haar waarden en passie voor goede prestaties delen. Zij evolueren in een stimulerende en veeleisende omgeving, binnen een efficiënte organisatie op mensenmaat.

Een Duitse bank die goed verankerd zit in België

We willen duurzame partnerschappen uitbouwen, gebaseerd op dialoog en vertrouwen. En dat in alles wat we ondernemen. Want een performantiecultuur kan heel goed samengaan met een cultuur van verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om diversiteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid, cultuur, sport, …

about us

Jobs

Jobs

Bekijk onze vacatures en geef een nieuwe draai aan uw carrière.

Bekijk onze vacatures en geef een nieuwe draai aan uw carrière.

Pers

Pers

Bent u journalist? Onze persdienst beantwoordt uw vragen.

Bent u journalist? Onze persdienst beantwoordt uw vragen.

Oplossingen

Oplossingen

Ontdek ons gamma oplossingen.

Ontdek ons gamma oplossingen.