Wealth Management

Uw bevoorrechte financiële partner

Al meer dan 150 jaar biedt Deutsche Bank een van de meest vooraanstaande Wealth Management-diensten aan. We maken deel uit van de International Private Bank, met meer dan 288 miljard euro onder beheer, en dankzij onze 82 kantoren wereldwijd, hebben we een aanwezigheid op meer dan 100 markten. Zo kunnen we alle mogelijke resources aanspreken om oplossingen te bieden die volledig op uw maat gemaakt zijn om uw vermogen en dat van uw familie te beheren, te beschermen en te laten aangroeien.

Onze expertise

Enkel door op zoek te gaan naar wat als u als cliënt echt nodig hebt, kunnen we u de dienstverlening bieden die u van ons verwacht. Daarom kiezen we voor een geïntegreerde benadering van vermogensbeheer en een gepersonaliseerde en uitgebreide adviesdienst.

Het beheer van uw vermogen

Het beheer van uw vermogen

Deutsche Bank Wealth Management is een van de grootste wealth managers ter wereld. We staan particulieren, ondernemers, family offices en stichtingen bij bij het beheer van hun persoonlijke en professionele vermogen.

ESG-oplossingen

Een positieve impact hebben hoeft niet te betekenen dat u inlevert op rendement. Of u nu een verschil wilt maken op het gebied van milieu, maatschappij of bestuur (ESG) - of alle drie - wij helpen u bij het samenstellen van een portefeuille die ervoor zorgt dat uw vermogen wordt belegd in lijn met uw beleggingsdoelstellingen én uw specifieke duurzaamheidsvoorkeuren.

Duurzame oplossingen
Financiering

Financiering

Wanneer u een liquiditeitsbehoefte hebt, beschikken wij over de deskundigheid en ervaring om een financieringsoplossing op maat te bieden - of u nu belegt in kapitaalmarkten, vastgoed of andere commerciële of zakelijke activa.

Oplossingen op maat

Wanneer u oplossingen op maat nodig hebt die gewoonlijk voorbehouden zijn aan ondernemingen en institutionele beheerders, kan ons team u in contact brengen met de nodige afdelingen binnen de Deutsche Bank groep.

Oplossing op maat

Meer weten over wat wij u kunnen bieden?
Neem een kijkje op www.deutschewealth.com1.

U beter leren kennen

Wealth Management betekent voor elke cliënt een ander verhaal. We gaan dan ook graag een gesprek aan om samen te ontdekken hoe we u, uw bedrijf en uw familie kunnen bijstaan om uw ambities te bereiken met onze geavanceerde en 100% persoonlijke dienstverleningen.

Contacteer Gilles Staquet (Head of Wealth Management) op 02 551 61 95

OF

Art at Deutsche Bank

Art at Deutsche Bank

Bij Deutsche Bank geloven we dat kunst een positieve invloed heeft op de wereld.

1 Houd er rekening mee dat niet alle diensten op de globale overzichtspagina deutschewealth.com beschikbaar zullen zijn in België.