Téléphone

Deustche Bank

Fondsen1

Voor een rijkere toekomst heb je beter een goed plan

Word een belegger vanaf € 100/maand. U kunt tot € 500 cashback2 ontvangen.

Meer weten

Artikels in de kijker

Geen item gevonden

Uw online bank

 • Mobile Banking
 • Online Banking
 • Portfolio Manager
mybank

Regel uw bankzaken in alle veiligheid op uw smartphone of tablet met de app MyBank, waar en wanneer u wilt. Raadpleeg uw rekeningen en de lijst van uw posities, doe overschrijvingen of bekijk een geconsolideerd overzicht van uw tegoeden.

Meer weten
online banking

Uw online bank, veilig en eenvoudig. Dankzij Online Banking krijgt u via uw computer of tablet 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gratis toegang tot al uw online bankdiensten.

Meer weten
ipad-portfolio-manager

De Portfolio Manager is een zeer nuttig instrument. U kan via deze tool dagelijks de evolutie van al uw tegoeden opvolgen. U krijgt meteen toegang tot een overzicht van de belangrijkste elementen binnen uw portefeuille. De tool werkt intuïtief en is volledig beveiligd.

Meer weten

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Geen nutteloze kosten
  Dagelijkse verrichtingen zijn gratis en 0 euro instapkosten voor de meeste fondsen: u begrijpt waarom Deutsche Bank een goede keuze is. Verschil met uw bank

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 De term ‘fonds’ is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten.

2 Lees voor meer informatie over het aanbod het reglement van de actie en van DB Investment Plan.

3 Actie onder voorwaarden. De tombola wordt georganiseerd ten voordele van vzw OCBS (Ontwikkelingscomité van de Belgische Sport), ter ondersteuning van de Belgische Sport. KB III/42/4.529/16 van 18/12/2016. De loting vindt plaats op 14/03/2018 onder leiding van meester Devosse, gerechtsdeurwaarder in Brussel. Tombolanummers worden slechts toegekend indien het totale bedrag op de gereglementeerde spaarrekening(en) binnen de deelnemende bankrelatie niet afneemt tussen 01/11/2017 en 28/02/2018. De eerste tien tombolanummers worden toegekend bij de inschrijving, de overige tombolanummers worden toegekend afhankelijk van de evolutie van het totaalsaldo op de gereglementeerde spaarrekeningen onder een-zelfde bankrelatie aangehouden bij Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel op 1/11/2017 en het totaalsaldo van de gereglementeerde spaarrekeningen onder eenzelfde bankrelatie aangehouden bij Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel op 28/02/2017. De uitgebreide beschrijving van de prijzen (die inclusief btw zijn) is te vinden in het tombolareglement dat beschikbaar is op deutschebank.be/tombola, bij de Cliëntendienst op het nummer 078 156 160 of op schriftelijk verzoek bij Deutsche Bank.

* Vanaf 01/01/2018: 20 euro per jaar als de kaart niet minstens twaalf keer werd gebruikt in de laatste twaalf maanden (eerste referentieperiode: 01/01/2017 – 31/12/2017).

-