Oplossingen voor u

Onze expertise

Als sparringpartner voor het beheer van uw geld, staan we aan uw zijde om u advies te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Welk kanaal u ook verkiest, u profiteert steeds mee van onze expertise en ons advies.

Ontdek onze geconnecteerde oplossingen

Nog geen cliënt?

Kies de formule die het beste aansluit bij uw vermogen

Meer weten

* Een representatief voorbeeld:
Stel u beschikt bij Deutsche Bank over een contract discretionair vermogensbeheer van het type 'Private Solutions Funds Medium' ter waarde van 250.000€, dat u als waarborg wenst te gebruiken voor een hypothecair krediet met onroerende bestemming en met kapitaalaflossing (gedekt door roerende zekerheden). Mits aanvaarding van uw kredietaanvraag zou u een kredietbedrag van €200.000 kunnen ontlenen op een looptijd van 7 jaar aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1,08% (vaste debetrentevoet: 1,02% + 250€ dossierkosten) terugbetaalbaar in 84 maandaflossingen van €701,53, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 206.640,92. Rentevoet voor een looptijd van 7 jaar, geldig vanaf 1 december 2020 tot aan wijziging. Onder voorbehoud.

1 Let op, geld lenen kost ook geld.

2 Onder voorbehoud van de aanvaarding van uw dossier. De DB Investment Loan voor vastgoeddoeleinden is een kredietovereenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving inzake hypothecair krediet. Indien het krediet een roerend doel heeft of bestemd is voor de financiering van renovatiewerken, is de DB Investment Loan een lening op afbetaling die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving betreffende het consumentenkrediet.

3 Een Tak 21-contract is een levensverzekering met een kapitaalgarantie door de verzekeraar, een gegarandeerde rentevoet (eventueel gelijk aan 0%) en een eventuele winstdeling. Dat is afhankelijk van de resultaten van de verzekeringsmaatschappij of het rendement van een onderliggend fonds. De specifieke reserve wordt tot 100.000 euro beschermd door het Garantiefonds.

-