Téléphone

Deustche Bank

Deutsche Bank,

een unieke aanpak voor uw beleggingen

Uw Financial ID, het uitgangspunt
van een persoonlijke dienstverlening

U hebt uw eigen dromen en doelen. Het is belangrijk dat wij die begrijpen. Zo kunnen we u een verfijnde persoonlijke aanpak bieden. Daarom gaat Deutsche Bank voor een minutieuze indeling van uw vermogen om uw belangrijkste doelstellingen waar te maken.

Ontdek uw Financial ID

Dankzij deze aanpak zitten u en uw adviseur op één lijn en begrijpen jullie waar uw vermogen naartoe moet evolueren en wat de impact is van veranderingen in de financiële markten.

Kwalitatief advies

Kwalitatief advies

Onze adviseurs kennen uw situatie tot in de details vooraleer ze u advies geven. Ze steunen op hun eigen ervaring en expertise en die van onze financiële experts om u te begeleiden naar de juiste beslissingen. Regelmatige opleidingen, zoals Personal Financial Planning aan de Antwerp Management School, blijven die expertise voeden.

#

Ruime keuze

#

Ruime keuze

Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsengamma* en hun langetermijnprestaties. Deze 'open architectuur' is bij ons voor iedereen toegankelijk, terwijl klassieke banken die meestal enkel voorstellen aan hun meest vermogende cliënten. Door deze aanpak bent u zeker dat uw belegging úw belangen dient, en niet die van de bank.

... en tevreden cliënten

... en tevreden cliënten

Onze cliënten voelen zich goed bij zo'n verregaande persoonlijke aanpak. De meeste banken reserveren die voor cliënten met grote kapitalen. Wij niet. Zo genieten onze DB Personal cliënten van de expertise van een adviseur die zich toelegt op het beheer van hun portefeuille. Maar liefst 82% van hen raadt DB Personal aan bij vrienden en familie.

82%van onze DB Personal cliënten raadt deze
dienst aan

Portfolio Manager

Deutsche Bank stelt praktische tools ter beschikking om uw vermogen te volgen en te optimaliseren, ongeacht of u het beheer van uw portefeuille overlaat aan onze experts of uw beleggingen zelf beheert.Meer weten over de Portfolio Manager

demonstratie van functionaliteit
 • Eenvoudig in gebruik

  Een aantal gebruiksvriendelijke tools helpen u bij het kiezen van uw beleggingsproducten en bij het volgen van uw portefeuille.

 • Geoptimaliseerd

  Een alert zodra een beleggingsproduct niet meer overeenkomt met uw Financial ID.

 • Blijf op de hoogte

  Follow-up van het verloop van de financiële markten en van uw portefeuille. De nieuwste opportuniteiten in een oogopslag.

iphone 6 illustratie

Online Banking ook op uw smartphone of tablet

Regel uw bankzaken in alle veiligheid op uw smartphone of tablet met de app MyBank, waar en wanneer u wilt. Raadpleeg uw rekeningen en de lijst van uw posities, doe overschrijvingen of bekijk een geconsolideerd overzicht van uw tegoeden.

Ontdek de app MyBank

Geen enkele overbodige kost

Dagelijks bankieren zonder enige kost** en 6,75 euro per online beursorder op Euronext Brussel tot 2.500 euro

#
 • Zichtrekening
 • 2 spaarrekeningen
 • Bankkaart (Bancontact/Maestro)
 • Kredietkaart (DB Titanium MasterCard)***
 • Online Banking

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 Trackers, ook wel ETF's (Exchange Traded Fund) genoemd, zijn fondsen die op de beurs noteren, waardoor u ze gedurende de hele beursdag kunt kopen en verkopen, zoals beursgenoteerde effecten. Trackers streven ernaar het verloop van een vooraf bepaalde beursindex zo getrouw mogelijk na te bootsen.

2 Aanbod onder voorwaarden. Bij intekening tot 31/12/2017 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 1% van het nieuw belegde bedrag met een maximum van 10.000€. Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Raadpleeg het reglement voor meer details.

(*) De term "fonds" is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten.

(**) Sommige banken rekenen een provisie aan voor het gebruik van hun bankautomaten. Dit is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze provisie staat volledig los van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.

(***) Onder voorbehoud van goedkeuring van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Vanaf 01/01/2018: 20 EUR per jaar indien de kaart de laatste 12 maanden niet minimum 12 keer gebruikt werd (eerste referentieperiode: 01/01/2017 - 31/12/2017).

-