Deutsche Bank,

een unieke aanpak voor uw geld

Uw Financiële DNA, het uitgangspunt
van een persoonlijke dienstverlening

U hebt uw eigen dromen en doelen. Het is belangrijk dat wij die begrijpen. Zo kunnen we u een verfijnde persoonlijke aanpak bieden. Daarom gaat Deutsche Bank voor een minutieuze indeling van uw vermogen om uw belangrijkste doelstellingen waar te maken.

Ontdek uw Financiële DNA

Dankzij deze aanpak zitten u en uw adviseur op één lijn en begrijpen jullie waar uw vermogen naartoe moet evolueren en wat de impact is van veranderingen in de financiële markten.

Kwalitatief advies

Kwalitatief advies

Onze adviseurs kennen uw situatie tot in de details vooraleer ze u advies geven. Ze steunen op hun eigen ervaring en expertise en die van onze financiële experts om u te begeleiden naar de juiste beslissingen. Regelmatige opleidingen, zoals Personal Financial Planning aan de Antwerp Management School, blijven die expertise voeden.

#

Sterk rendement...

10%in 2014

Sterk rendement...

Onze DB Best Advice fondsen* brachten in 2014 gemiddeld 10,2%** rendement op. Deze fondsen hebben minstens 3 of 4 Morningstar-sterren***. Voeg daar voor de meeste 0 euro instapkosten aan toe en u begrijpt wat Deutsche Bank voor u en uw vermogen kan betekenen.

... en tevreden cliënten

... en tevreden cliënten

Onze cliënten voelen zich goed bij zo'n verregaande persoonlijke aanpak. De meeste banken reserveren die voor cliënten met grote kapitalen. Wij niet. Zo genieten onze DB Personal cliënten van de expertise van een adviseur die zich toelegt op het beheer van hun portefeuille. Maar liefst 82% van hen raadt DB Personal aan bij vrienden en familie.

82%van onze DB Personal cliënten raadt deze
dienst aan

Advies- en beheertools

#

Advies- en beheertools

  • Een pakket gebruiksvriendelijke tools helpt u bij het selecteren van beleggingsproducten en het opvolgen van uw portefeuille.
  • U kunt onmiddellijk een overzicht van de beste en nieuwste opportuniteiten zien.
  • U volgt de financiële markten en uw eigen portefeuille op.
    En u krijgt meldingen als een beleggingsproduct niet meer past bij uw Financiële DNA.

Geen enkele overbodige kost

Dagelijks bankieren zonder enige kost en online beursorders
tot 2.500 euro op Euronext (Brussel, Parijs, Amsterdam) vanaf 6 euro.

#
  • Zichtrekening
  • 2 spaarrekeningen
  • Bankkaart (Bancontact/Maestro)
  • Kredietkaart (DB Titanium MasterCard)
  • Online Banking

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 Aanbod onder voorwaarden en zonder aankoopverplichting. Actie voorbehouden voor cliënten die een zichtrekening bij Deutsche Bank aanhouden op 1/11/2015. De prijs hangt af van de overschrijvingen gedaan op uw zichtrekening bij Deutsche Bank tijdens de actieperiode (november 2015, december 2015 en januari 2016) vanaf een rekening aangehouden bij een andere financiële instelling. Standaardprijs: een bon ‘Prestige gastronomisch weekend’ ter waarde van 329 euro. Eerste prijs: gastronomische reis naar Frankrijk. Als er niets of minder dan 1.000 euro gestort wordt, neemt u deel voor de standaardprijs. Alle voorwaarden, wedstrijdvragen en - reglement zijn beschikbaar op onze website, in onze Financial Centers of op 078 156 160.

(*) De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten.

(**) Als u al onze Best Advice fondsen in uw portefeuille had van 1 januari tot 31 december 2014, dit voor een gelijke weging, dan kon u voor een bepaald risiconiveau een rendement van 10,2% behalen voor eventuele belastingen, taksen en uitstapkosten. Let op, rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomstige rendementen.

(***) Morningstar, Inc. is een onafhankelijke leverancier van beleggingsanalyses. De Morningstar rating is een kwantitatieve evaluatie van de prestaties van een fonds in het verleden. Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Het criterium bij de toekenning van sterren is gebaseerd op de risico-aangepaste prestatie. De geanalyseerde fondsen krijgen 1 tot 5 sterren, waarbij 5 sterren de hoogste rating is. Meer info op www.morningstar.be. Meer informatie over de ratings is ook beschikbaar bij Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.