Téléphone

Deustche Bank

Deutsche Bank,

een unieke aanpak voor uw beleggingen

Uw Financial ID, het uitgangspunt
van een persoonlijke dienstverlening

U hebt uw eigen dromen en doelen. Het is belangrijk dat wij die begrijpen. Zo kunnen we u een verfijnde persoonlijke aanpak bieden. Daarom gaat Deutsche Bank voor een minutieuze indeling van uw vermogen om uw belangrijkste doelstellingen waar te maken.

Ontdek uw Financial ID

Dankzij deze aanpak zitten u en uw adviseur op één lijn en begrijpen jullie waar uw vermogen naartoe moet evolueren en wat de impact is van veranderingen in de financiële markten.

Kwalitatief advies

Kwalitatief advies

Onze adviseurs kennen uw situatie tot in de details vooraleer ze u advies geven. Ze steunen op hun eigen ervaring en expertise en die van onze financiële experts om u te begeleiden naar de juiste beslissingen. Regelmatige opleidingen, zoals Personal Financial Planning aan de Antwerp Management School, blijven die expertise voeden.

#

Ruime keuze

#

Ruime keuze

Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsengamma* en hun langetermijnprestaties. Deze 'open architectuur' is bij ons voor iedereen toegankelijk, terwijl klassieke banken die meestal enkel voorstellen aan hun meest vermogende cliënten. Door deze aanpak bent u zeker dat uw belegging úw belangen dient, en niet die van de bank.

... en tevreden cliënten

... en tevreden cliënten

Onze cliënten voelen zich goed bij zo'n verregaande persoonlijke aanpak. De meeste banken reserveren die voor cliënten met grote kapitalen. Wij niet. Zo genieten onze DB Personal cliënten van de expertise van een adviseur die zich toelegt op het beheer van hun portefeuille. Maar liefst 82% van hen raadt DB Personal aan bij vrienden en familie.

82%van onze DB Personal cliënten raadt deze
dienst aan

Advies- en beheertools

#

Advies- en beheertools

  • Een pakket gebruiksvriendelijke tools helpt u bij het selecteren van beleggingsproducten en het opvolgen van uw portefeuille.
  • U kunt onmiddellijk een overzicht van de beste en nieuwste opportuniteiten zien.
  • U volgt de financiële markten en uw eigen portefeuille op.
    En u krijgt meldingen als een beleggingsproduct niet meer past bij uw Financial ID.

Geen enkele overbodige kost

Dagelijks bankieren zonder enige kost** en online beursorders
tot 2.500 euro op Euronext (Brussel, Parijs, Amsterdam) vanaf 6 euro.

#
  • Zichtrekening
  • 2 spaarrekeningen
  • Bankkaart (Bancontact/Maestro)
  • Kredietkaart (DB Titanium MasterCard)***
  • Online Banking

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 Aanbod onder voorwaarden geldig van 01/01/2017 tot 31/03/2017, behoudens vervroegde afsluiting. Raadpleeg het reglement voor meer details.

(*) De term "fonds" is de gemeenschappelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Belegging (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse juridische vormen kan aannemen (BEVEK, GBF, enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten.

(**) Sommige banken rekenen een provisie aan voor het gebruik van hun bankautomaten. Dit is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze provisie staat volledig los van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.

(***) Vanaf 01/01/2018: 20 EUR per jaar indien de kaart de laatste 12 maanden niet minimum 12 keer gebruikt werd (eerste referentieperiode: 01/01/2017 - 31/12/2017)

-