Téléphone

Deutsche Bank

Beleggen in vastgoed

Overweegt u een huis, appartement of garage te kopen als opbrengsteigendom om regelmatig stabiele inkomsten te genereren? Wel, bij Deutsche Bank kunt u ook indirect in vastgoed beleggen.

Meer weten
JKP op 10 jaar
1,08%*
Kredieten1

Financier2 uw droomproject dankzij uw effectenrekening

Meer weten
Nieuws & Advies

Beleggen tegen klimaatopwarming: een koud kunstje?

Lees het artikel
Nieuws & Advies

Beleggen met gerarandeerd een positieve sociale impact, dat kan!

Lees het artikel

Artikels in de kijker

Geen item gevonden

Uw online bank

 • Mobile Banking
 • Online Banking
 • Portfolio Manager
mybank

Regel uw bankzaken in alle veiligheid op uw smartphone of tablet met de app MyBank, waar en wanneer u wilt. Raadpleeg uw rekeningen en de lijst van uw posities, doe overschrijvingen, bekijk een geconsolideerd overzicht van uw tegoeden en blijf op de hoogte dankzij ons advies en onze analyse van de markten.

Meer weten
online banking

Uw online bank, veilig en eenvoudig. Dankzij Online Banking krijgt u via uw computer of tablet 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gratis toegang tot al uw online bankdiensten.

Meer weten
ipad-portfolio-manager

De Portfolio Manager is een zeer nuttig instrument. U kan via deze tool dagelijks de evolutie van al uw tegoeden opvolgen. U krijgt meteen toegang tot een overzicht van de belangrijkste elementen binnen uw portefeuille. De tool werkt intuïtief en is volledig beveiligd.

Meer weten

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Een van de laagste tarieven
  Instapkosten beperkt tot 1% op alle fondsen die we aanbieden (vanaf 01/07/2019). Verschil met uw bank

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

* Een representatief voorbeeld:
Stel u beschikt bij Deutsche Bank over een contract discretionair vermogensbeheer van het type 'Private Solutions Funds Medium' ter waarde van 100.000€, dat u als waarborg wenst te gebruiken voor een hypothecair krediet met onroerende bestemming en met kapitaalaflossing (gedekt door roerende zekerheden). Mits aanvaarding van uw kredietaanvraag zou u een kredietbedrag van €80.000 kunnen ontlenen op een looptijd van 10 jaar aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1,08% (vaste debetrentevoet: 1,02% + 200€ dossierkosten) terugbetaalbaar in 120 maandaflossingen van €701,53, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 84.183,60. Rentevoet voor een looptijd van 10 jaar geldig van 28/10/2019 t.e.m. 31/10/2019

1Let op, geld lenen kost ook geld.

2 Voorbehouden aan DB Personal en Private Banking cliënten. De DB Investment Loan voor vastgoeddoeleinden is een kredietovereenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving inzake hypothecair krediet. Indien het krediet een roerend doel heeft of bestemd is voor de financiering van renovatiewerken, is de DB Investment Loan een lening op afbetaling die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving betreffende het consumentenkrediet.

-