Téléphone

Deutsche Bank

DB Best Advice Selectie:
gemiddeld +23,1%1 bruto in 2019

Alle 51 aanbevolen fondsen2 en trackers3 uit de ‘DB Best Advice’-selectie zouden in 2019 in een fictieve, gelijkgewogen modelportefeuille 23,1% opgebracht hebben. Beleggingsproducten zoals fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen in waarde stijgen of dalen en het is mogelijk dat beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren. Gelieve aandachtig de informatie onderaan deze pagina te lezen. In het verleden behaalde resultaten zijn geen betrouwbare indicator voor toekomstige prestaties.

Lees ons artikel
Nieuws & Advies

Op zoek naar een voordeliger tarief voor uw beleggingen?

Meer weten
JKP op 10 jaar
1,08%*
Kredieten4

Financier5 uw droomproject dankzij uw effectenrekening

Meer weten
Nieuws & Advies

Beleggen in de steden van morgen

Lees het artikel

Artikels in de kijker

Geen item gevonden

Uw online bank

 • Mobile Banking
 • Online Banking
 • Portfolio Manager
mybank

Regel uw bankzaken in alle veiligheid op uw smartphone of tablet met de app MyBank, waar en wanneer u wilt. Raadpleeg uw rekeningen en de lijst van uw posities, doe overschrijvingen, bekijk een geconsolideerd overzicht van uw tegoeden en blijf op de hoogte dankzij ons advies en onze analyse van de markten.

Meer weten
online banking

Uw online bank, veilig en eenvoudig. Dankzij Online Banking krijgt u via uw computer of tablet 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gratis toegang tot al uw online bankdiensten.

Meer weten
ipad-portfolio-manager

De Portfolio Manager is een zeer nuttig instrument. U kan via deze tool dagelijks de evolutie van al uw tegoeden opvolgen. U krijgt meteen toegang tot een overzicht van de belangrijkste elementen binnen uw portefeuille. De tool werkt intuïtief en is volledig beveiligd.

Meer weten

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Een van de laagste tarieven
  Instapkosten beperkt tot 1% op alle fondsen die we aanbieden (vanaf 01/07/2019). Verschil met uw bank

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 In het verleden behaalde resultaten zijn geen betrouwbare indicator voor toekomstige prestaties. Beleggingsproducten zoals fondsen zijn onderhevig aan risico's. De voornaamste risico’s zijn het liquiditeitsrisico, het risico van de tegenpartij, het risico van blootstelling aan aandelen, het kredietrisico, het risico van afgeleide producten, het concentratierisico, het wisselrisico en het risico van de groeimarkten. Ze kunnen zowel omhoog als omlaag evolueren en de kans bestaat dat de belegger het bedrag van zijn belegging niet recupereert. Gebaseerd op een fictieve modelportefeuille, waarvan de samenstelling overeenkomt met een gelijke weging van de 51 fondsen in de Best Advice-selectie (zoals die was samengesteld op 31 december 2019). Rendement in EUR berekend voor de referentieperiode van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019. Alle vergoedingen en provisies gelinkt aan het fonds worden opgenomen in de berekening van het rendement, met uitzondering van de in- en uitstapkosten. De taksen worden niet opgenomen in de berekening van de rendementen. De fiscale behandeling is afhankelijk van de persoonlijke, fiscale situatie van de belegger. Historische rendementen worden louter ter informatie gegeven en mogen niet de enige basis zijn voor een beleggingsbeslissing. Voordat u gaat beleggen, dient u zich vertrouwd te maken met het ‘Essentiële Beleggersinformatiedocument’ en het prospectus, die beschikbaar zijn op de desbetreffende pagina van het fonds. Bron: Deutsche Bank AG Brussels Branch.

2 De term 'fonds' is de gebruikelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel stijgen als dalen en mogelijk krijgen beleggers het bedrag van hun belegging niet terug.

3 Trackers, ook wel ETF's (Exchange Traded Fund) genoemd, zijn fondsen die op de beurs noteren, waardoor u ze gedurende de hele beursdag kunt kopen en verkopen, zoals beursgenoteerde effecten. Trackers streven ernaar het verloop van een vooraf bepaalde beursindex zo getrouw mogelijk na te bootsen.

* Een representatief voorbeeld:
Stel u beschikt bij Deutsche Bank over een contract discretionair vermogensbeheer van het type 'Private Solutions Funds Medium' ter waarde van 100.000€, dat u als waarborg wenst te gebruiken voor een hypothecair krediet met onroerende bestemming en met kapitaalaflossing (gedekt door roerende zekerheden). Mits aanvaarding van uw kredietaanvraag zou u een kredietbedrag van €80.000 kunnen ontlenen op een looptijd van 10 jaar aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1,08% (vaste debetrentevoet: 1,02% + 200€ dossierkosten) terugbetaalbaar in 120 maandaflossingen van €701,53, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 84.183,60. Rentevoet voor een looptijd van 10 jaar geldig van 28/10/2019 t.e.m. 31/10/2019

4Let op, geld lenen kost ook geld.

5 Voorbehouden aan DB Personal en Private Banking cliënten. De DB Investment Loan voor vastgoeddoeleinden is een kredietovereenkomst die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving inzake hypothecair krediet. Indien het krediet een roerend doel heeft of bestemd is voor de financiering van renovatiewerken, is de DB Investment Loan een lening op afbetaling die onderworpen is aan de bepalingen van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving betreffende het consumentenkrediet.

-