Een gerust gemoed boven alles

Estate Planning

Euromoney award

Jarenlang hebt u hard gewerkt om een vermogen op te bouwen. U streeft er dan ook naar om dit vermogen zo goed mogelijk te beschermen. Doe hiervoor beroep op de specialisten van het Estate Planning-team. Onze Estate Planners hebben jarenlange ervaring in fiscaliteit en vermogensplanning. Ze stellen alles in het werk om u een goed advies en een kwalitatieve oplossing te bieden.

Onze expertise

Vermogensplanning

Een goede vermogens- of successieplanning beperkt zich niet enkel tot een fiscale optimalisatie. Wanneer een dierbare overlijdt, is het minstens even belangrijk om het behoud van de familievrede na te streven en ervoor te zorgen dat de nabestaanden van de overledene erop kunnen rekenen dat ze kunnen blijven genieten van een zeker levenscomfort.

Schenkingen

Vermogen overhevelen naar een volgende generatie is op zich relatief eenvoudig. Het is echter mogelijk om bepaalde voorwaarden, lasten en modaliteiten te koppelen aan de schenking, die de begunstigde moet respecteren.

Huwelijksvermogens-recht

Voor gehuwde partners kan de keuze voor een bepaald huwelijksstelsel of de opmaak van een huwelijkscontract belangrijke gevolgen hebben bij een latere scheiding of een overlijden. Het is mogelijk om tijdens het huwelijk nog wijzigingen aan te brengen of zelfs het huwelijksstelsel te veranderen.

Bescherming van het patrimonium

Wij kunnen u op een integere en transparante manier informeren over de planning, organisatie en overdracht van uw patrimonium tijdens het leven of bij overlijden.

Onze specialisten in Estate Planning

Philippe Baervoets - Head of Estate Planning

Philippe Baervoets - Head of Estate Planning

“Belangrijk is dat we als bevoorrechte vertrouwenspartner een goed inzicht verwerven in de specifieke familiale situatie van de cliënt om zo tot een oplossing op zijn maat te komen.”

­

Philippe Baervoets heeft een master in de rechten (RUG) en een master in fiscaal recht (Fiscale Hogeschool). Hij is tevens docent aan de Antwerp Management School in de opleiding Master Persoonlijke Financiële Planning. Als Head van het Estate Planning-team heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in fiscaliteit en vermogensplanning.

Benoît Verschueren - Senior Estate Planner

“Luisteren naar het unieke verhaal van onze cliënten en hun wensen omzetten naar een werkbare en veilige vermogensplanning behoort tot de kern van onze taak.”­

­­­

Benoît Verschueren heeft een master in de rechten (KUL) en een master in fiscaal recht (ULB). Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met fiscaliteit en vermogensplanning te maken heeft.

Benoît Verschueren - Senior Estate Planner
Franck Cedrone - Senior Estate Planner

Franck Cedrone - Senior Estate Planner

"Ik begeleid mijn cliënten bij hun denkproces over het organiseren en het overdragen van hun vermogen door oplossingen aan te reiken die beantwoorden aan hun persoonlijke doelstellingen."

­

Franck Cedrone, haalde zijn diploma’s master in de rechten aan de ULB en zijn master in fiscaal recht aan Solvay. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met fiscaliteit en vermogensplanning te maken heeft.

Luc Goossens - Senior Estate Planner

“Onze cliënten een oplossing op maat bieden en zo de nodige gemoedsrust geven.”­

­­­

Luc Goossens heeft een master aan de faculteit rechten (RUG) en een bachelor aan de Fiscale Hogeschool. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in alles wat met fiscaliteit en vermogensplanning te maken heeft.

Luc Goossens - Senior Estate Planner

Een uitgebreide dienst voor het beheer van uw vermogen op maat

­Bij Deutsche Bank bieden we diensten aan om beter tegemoet te komen aan de behoeften van onze cliënten op het gebied van de organisatie en structurering van het familievermogen, zowel roerend als onroerend, privé als professioneel, alsook de planning van de overdracht ervan. U kunt op één plaats een volledig overzicht van alle aspecten van uw vermogen en uw familiale situatie aanmaken.

Een uitgebreide dienst voor het beheer van uw vermogen op maat

Interesse?

De experts van het Estate Planning team staan aan de zijde van uw Private Banker om u te helpen uw vermogen te structureren.

Wilt u meer te weten komen over vermogensplanning?

Op onze blog Nieuws & Advies kunt u verschillende artikels terugvinden over het onderwerp.

Ontvang het belangrijkste financiële nieuws per e-mail

Nog geen cliënt? Blijf toch op de hoogte van actuele beleggingsopportuniteiten en nieuwigheden binnen onze diensten. U kunt op elk moment weer uitschrijven.

×