Téléphone

Deutsche Bank

Onze expertise

 • Vermogensplanning

  Een goede vermogens- of successieplanning beperkt zich niet enkel tot een fiscale optimalisatie. Wanneer een dierbare overlijdt, is het minstens even belangrijk om het behoud van de familievrede na te streven en ervoor te zorgen dat de nabestaanden van de overledene erop kunnen rekenen dat ze kunnen blijven genieten van een zeker levenscomfort.

 • Schenkingen

  Vermogen overhevelen naar een volgende generatie is op zich relatief eenvoudig. Het is echter mogelijk om bepaalde voorwaarden, lasten en modaliteiten te koppelen aan de schenking, die de begunstigde moet respecteren.

 • Huwelijksvermogensrecht

  Voor gehuwde partners kan de keuze voor een bepaald huwelijksstelsel of de opmaak van een huwelijkscontract belangrijke gevolgen hebben bij een latere scheiding of een overlijden. Het is mogelijk om tijdens het huwelijk nog wijzigingen aan te brengen of zelfs het huwelijksstelsel te veranderen.

 • Bescherming van het patrimonium

  Wij kunnen u op een integere en transparante manier informeren over de planning, organisatie en overdracht van uw patrimonium tijdens het leven of bij overlijden.

Hoe werken wij?

Wij werken steeds in tandem met uw adviseur. Hij is onze geprivilegieerde contactpersoon, die het best uw behoeften kent. Zo kunnen we u op een onpartijdige manier informatie bezorgen of verschillende scenario's voorleggen. Daarnaast hebben we ook toegang tot een uitgebreid netwerk van notarissen en externe advocaten waar wij ons licht gaan opsteken.

U Experts Estate planning team Uw persoonlijk adviseur

Uw persoonlijk adviseur / Private Banker

Interesse?

De experts van het Estate Planning team staan aan de zijde van uw Private Banker of DB Personal-adviseur om u te helpen uw vermogen te structureren.

Maak een afspraak met uw adviseur

DB Personal

vanaf 150.000€

Onze DB Personal cliënten genieten van de expertise van een adviseur die het beheer van hun portefeuille toegewezen kreeg. Niet minder dan 82% van hen bevelen DB Personal aan hun naasten aan.

 • Directe toegang tot uw persoonlijke adviseur
 • Proactief beheer en een strikte controle van uw portefeuille
 • Experts in financiële planning, pensioen en successie tot uw beschikking
Maak een afspraak Meer weten

Private Banking

vanaf 1.000.000€

Via ons internationaal netwerk en de kwaliteit van onze multidisciplinaire teams heeft uw Private Banker een gedetailleerd zicht op de lokale en wereldwijde financiële markten. Uw Private Banker bouwt een lange termijnrelatie met u en uw gezin.

 • Private Banker toegewezen aan het beheer van uw vermogen
 • Expertise in de internationale financiële markten
 • Deskundig advies voor uw aandelenportefeuille
Maak een afspraak Meer weten

Nog geen cliënt?

Ontdek ons aanbod Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons