Téléphone

Deutsche Bank

Onze expertise

 • Vermogensplanning

  Een goede vermogens- of successieplanning beperkt zich niet enkel tot een fiscale optimalisatie. Wanneer een dierbare overlijdt, is het minstens even belangrijk om het behoud van de familievrede na te streven en ervoor te zorgen dat de nabestaanden van de overledene erop kunnen rekenen dat ze kunnen blijven genieten van een zeker levenscomfort.

 • Schenkingen

  Vermogen overhevelen naar een volgende generatie is op zich relatief eenvoudig. Het is echter mogelijk om bepaalde voorwaarden, lasten en modaliteiten te koppelen aan de schenking, die de begunstigde moet respecteren.

 • Huwelijksvermogensrecht

  Voor gehuwde partners kan de keuze voor een bepaald huwelijksstelsel of de opmaak van een huwelijkscontract belangrijke gevolgen hebben bij een latere scheiding of een overlijden. Het is mogelijk om tijdens het huwelijk nog wijzigingen aan te brengen of zelfs het huwelijksstelsel te veranderen.

 • Bescherming van het patrimonium

  Wij kunnen u op een integere en transparante manier informeren over de planning, organisatie en overdracht van uw patrimonium tijdens het leven of bij overlijden.

Hoe werken wij?

Wij werken steeds in tandem met uw adviseur. Hij is onze geprivilegieerde contactpersoon, die het best uw behoeften kent. Zo kunnen we u op een onpartijdige manier informatie bezorgen of verschillende scenario's voorleggen. Daarnaast hebben we ook toegang tot een uitgebreid netwerk van notarissen en externe advocaten waar wij ons licht gaan opsteken.

U Experts Estate planning team Uw persoonlijk adviseur

Uw persoonlijk adviseur / Private Banker

Interesse?

De experts van het Estate Planning team staan aan de zijde van uw Private Banker of DB Personal-adviseur om u te helpen uw vermogen te structureren.

Maak een afspraak met uw adviseur

DB Personal

vanaf € 150.000

U profiteert van de expertise van een adviseur voor het beheer van uw portefeuille en dit voor slechts € 50 per kwartaal. Maar liefst 96% van onze DB Personal-cliënten is tevreden over de expertise van onze adviseurs.

 • Directe toegang tot uw persoonlijke adviseur
 • Proactief beheer en nauwgezette opvolging van uw portefeuille
 • Een antwoord op al uw vragen over pensioen-, successie- en vermogensplanningEen afspraak maken Meer weten

Private Banking

vanaf € 1.000.000

Dankzij ons internationale netwerk en onze deskundige multidisciplinaire teams heeft uw Private Banker een gedetailleerd beeld van de (lokale en internationale) financiële markten. Zo kunt u steeds van een dienstverlening op maat genieten. Uw Private Banker bouwt bovendien een langetermijnrelatie op met u en uw familie.

 • Geprivilegieerd contact met uw Private Banker
 • Ruime expertise op de internationale financiële markten
 • Deskundig advies voor uw aandelenportefeuille
 • De experten van ons Estate Planning-team aan uw zijde voor het uitwerken van een vermogensplanning op maat
Een afspraak maken Meer weten

Nog geen cliënt?

Ontdek ons aanbod Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons