Téléphone

Deustche Bank

De dirigent en zijn orkest

#

De dirigent en zijn orkest

Uw Private Banker dirigeert samen met u. Zijn toegewijde team voert alles tot in de perfectie uit.

Discretie is prioriteit en u kiest de locatie voor uw besprekingen. U kunt met elke uitdaging bij uw Private Banker terecht. Uw Private Banking team bestaat uit hoogopgeleide experts. Dankzij ons internationale netwerk en het team dat voor u klaarstaat, hebben we een diep inzicht in de lokale en globale financiële markt. Uw Private Banker bouwt een langetermijnrelatie op met u en uw familie. Hij begrijpt uw leefwereld en gaat verder dan louter de opvolging van uw kapitaal.

Internationale strategie, lokale expertise

Internationale strategie, lokale expertise

Onze kracht gaat uit van een internationale strategie, gekoppeld aan een lokale expertise. Onze experts zitten overal ter wereld. Van bedrijfsbezoeken tot gesprekken met actoren in de verste uithoeken: wij gaan letterlijk ver om de nodige inzichten te verwerven. Onze strategen en onze portefeuillebeheerders analyseren grondig de internationale economische toestand. Gewapend met deze kennis zal uw Private Banking team u begeleiden in het beheer van uw vermogen.

Daarnaast staat ook het Estate Planning team voor u klaar. Samen met uw Private Banker maar ook uw eigen raadgevers, fiscalisten, notaris of andere specialisten staan ze u bij.

#

Veel meer dan enkel kapitaal beheren

Voor zover u dat zelf wil, kan uw Private Banker een belangrijke rol spelen in uw leven en dat van uw familie. Daarom werkt hij nauw samen met een portefeuillebeheerder die met zijn neus in de cijfers zit en de transacties uitvoert. Uw Private Banker focust zich op uw situatie en uw wensen.

Estate Planning

U verdient maatwerk. Combineer diverse beheersconcepten

Een persoonlijke aanpak, dat vinden we belangrijk. Elke situatie is anders en iedereen heeft eigen ambities en verwachtingen.

Als vertrekpunt bieden we vier concepten aan. Uw Private Banker zal u begeleiden in de zoektocht naar het beheersconcept dat het best bij uw financiële toestand aansluit.

1 Discretionair beheer

U delegeert, wij beheren. Deutsche Bank beheert uw portefeuille in lijn met het eerder bepaalde risicoprofiel. Indien nodig zal uw Private Banker u regelmatig informeren over de evolutie van uw vermogen.

2 Eigen beheer

Via uw Online Banking hebt u toegang tot diverse informatiekanalen die u toelaten om uw vermogen zelf te beheren en op te volgen. Vanzelfsprekend blijft uw Private Banker steeds te uwer beschikking. U krijgt een uitgebreide set tools om zelf uw portefeuille te beheren met meldingen en alerts. Uw Private Banker blijft beschikbaar, indien nodig.

3 Adviesbeheer

Uw persoonlijke portefeuillebeheerder houdt u continu op de hoogte van de evoluties op de financiële markten. Hij zal u op een proactieve manier portefeuillewijzigingen voorstellen.

4 Best of Balanced

U kiest samen met uw Private Banker uit de beste internationale fondsbeheerders. Samen stellen jullie een perfect gebalanceerde portefeuille op.

Transparante kosten

Wij zijn geen fan van onnodige kosten.
Afhankelijk van het type beheer waarvoor u kiest en het bedrag dat u ons toevertrouwt, betaalt u de volgende tarieven:

Maximaal 0,40% van het toevertrouwde bedrag in adviesbeheer of discretionair beheer

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

Let op: geld lenen kost ook geld.