Deutsche Bank –  Top employer 2022

Werken bij
Deutsche Bank

Deutsche Bank –  Top employer 2022

We streven naar een cultuur die volop gaat voor integratie, die belang hecht aan de diversiteit van medewerkers en iedereen aanmoedigt om het beste uit zijn of haar talenten te halen en alle potentieel te benutten, in het bijzonder door interne mobiliteit aan te moedigen.

Onze waarden

We willen een bank zijn die bijdraagt aan de economische groei en aan de gemeenschap in het algemeen. Een bank die een positieve impact heeft op haar cliënten, medewerkers en investeerders én op de maatschappij.

Integrity

Integrity

We respecteren de hoogste normen van integriteit, zowel in woorden als in daden. We streven naar een open communicatie, waar respect en het uiten van je mening centraal staan. We voegen de daad bij het woord en doen wat juist is, niet enkel wat is toegestaan.

Innovation

We moedigen innovatie aan door intellectuele nieuwsgierigheid binnen onze teams te stimuleren. We verhogen de tevredenheid van onze cliënten door constant te zoeken naar oplossingen die het best zijn aangepast aan hun behoeften. We proberen continu onze processen en systemen te verbeteren, door nieuwe en betere manieren van werken te omarmen.

Discipline

Discipline

We beschermen de middelen van de bank door steeds als eigenaar te denken en ons ook zo te gedragen. We volgen de regels en komen zonder excuses onze beloften na. Op operationeel niveau streven we naar uitmuntendheid door steeds meteen het juiste te doen.

Client Centricity

Client Centricity

We verdienen het vertrouwen van onze cliënten door hen in de kern van onze organisatie te plaatsen. We zorgen voor net dat beetje meer omdat we echt luisteren naar onze cliënten en tegemoetkomen aan hun behoeften. De relatie met onze cliënten moet leiden tot wederzijdse voordelen en een eerlijke verdeling van de toegevoegde waarde.

Sustainable Performance

Sustainable Performance

Om de waarde voor onze aandeelhouders omhoog te stuwen, gaan we voor langetermijnsuccessen eerder dan kortetermijnwinsten. We moedigen ondernemingszin aan, waarbij risico en rendement perfect uitgebalanceerd zijn. We streven naar duurzame prestaties door het talent van onze medewerkers te ontwikkelen, koesteren en erin te investeren. En dit alles in een omgeving waarin meritocratie koning is.

Partnership

Partnership

We bouwen diverse teams op om betere ideeën te genereren en beter gebalanceerde beslissingen te nemen. We kiezen ervoor de gemeenschappelijke doelstellingen vóór de persoonlijke te plaatsen, door samen te werken, elkaar te vertrouwen en te respecteren. We gedragen ons als verantwoordelijke partners voor al onze stakeholders en regulatoren en dienen zo de belangen groter dan enkel ons bedrijf.

Werken bij Deutsche Bank - Wat kunt u verwachten?

Onze cijfers

jobs picto man

550

medewerkers in België

jobs picto office

97,535

medewerkers in Group Deutsche Bank

Na 2021, 2022! Deutsche Bank België is wederom uitgeroepen tot Top Employer!

Na de succesvolle toekenning in 2021 heeft het Top Employers Institute onze bank onlangs opnieuw uitgeroepen tot Top Employer 2022. Deze bekroning, die eens te meer werd verkregen in een periode waarin de gezondheidscrisis hard toesloeg, is een erkenning van de algemene situatie van de arbeidsverhoudingen en het personeelsbeleid binnen Deutsche Bank België als geheel.
Dit jaar werd bijzondere aandacht besteed aan de implementatie van duurzaamheid en welzijn op het werk. In dit onderzoek presteerde onze bank bijzonder goed op de meeste van de gecontroleerde sleutelgebieden. Meer dan ooit moedigt deze erkenning ons aan om ons in te zetten voor de best mogelijke werkomgeving voor onze medewerkers door middel van innovatief HR-beleid dat voorrang geeft aan mensen, diversiteit en de wens om gendergelijkheid te bereiken in de in te vullen functies.

top employer