Onze waarden

We willen een bank zijn die bijdraagt aan de economische groei en aan de gemeenschap in het algemeen. Een bank die een positieve impact heeft op haar cliënten, medewerkers en investeerders én op de maatschappij.

 • Innovation

  We moedigen innovatie aan door intellectuele nieuwsgierigheid binnen onze teams te motiveren. We verhogen de tevredenheid van onze cliënten door constant te zoeken naar oplossingen die het best zijn aangepast aan hun behoeften. We proberen continu onze processen en systemen te verbeteren, door nieuwe en betere manieren van werken te omarmen.

 • Client Centricity

  We verdienen het vertrouwen van onze cliënten door hen in de kern van onze organisatie te plaatsen. We zorgen voor net dat beetje meer omdat we echt luisteren naar onze cliënten en tegemoetkomen aan hun behoeften. De relatie met onze cliënten moet leiden tot wederzijdse voordelen en een eerlijke verdeling van de toegevoegde waarde.

 • Integrity

  We respecteren de hoogste normen van integriteit, zowel in woorden als in daden. We streven naar een open communicatie, waar respect en het uiten van je mening centraal staan. We voegen de daad bij het woord en doen wat juist is, niet enkel wat is toegestaan.

 • Discipline

  We beschermen de middelen van de bank door steeds als eigenaar te denken en ons ook zo te gedragen. We volgen de regels en komen zonder excuses onze beloften na. Op operationeel niveau streven we naar uitmuntendheid door steeds meteen het juiste te doen.

 • Sustainable Performance

  Om de waarde voor onze aandeelhouders omhoog te stuwen, gaan we voor langetermijnsuccessen eerder dan kortetermijnwinsten. We moedigen ondernemingszin aan, waarbij risico en rendement perfect uitgebalanceerd zijn. We streven naar duurzame prestaties door het talent van onze medewerkers te ontwikkelen, koesteren en erin te investeren. En dit alles in een omgeving waarin meritocratie koning is.

 • Partnership

  We bouwen diverse teams op om betere ideeën te genereren en beter gebalanceerde beslissingen te nemen. We kiezen ervoor de gemeenschappelijke doelstellingen vóór de persoonlijke te plaatsen, door samen te werken, elkaar te vertrouwen en te respecteren. We gedragen ons als verantwoordelijke partners voor al onze stakeholders en regulatoren en dienen zo de belangen groter dan enkel ons bedrijf.

Ontdek al onze vacatures

Onze collega's

 • Werken bij Deutsche Bank

  Wat kunt u verwachten?

  Een gezonde werksfeer met collega’s die allemaal eenzelfde passie delen. Een bedrijf waar iedereen elkaar kent. Ruimte voor persoonlijke vorming en een cultuur van ideeën creëren en delen. En dat binnen een sterke internationale groep.

  Wilt u onmiddellijk al meer uitleg? Bekijk dan vlug enkele getuigenissen, niet van acteurs, maar van echte medewerkers. Mensen die, wie weet, wel uw collega’s kunnen worden.

  Glenn Goovaerts
  Head of Human Resources

 • Financial Center Manager

  Gilles Declercq

  Communicatie is erg belangrijk in mijn functie. Enerzijds moet ik mijn team informeren over de wensen van de directie en de strategie van de bank, en erop toezien dat die ook dagelijks worden toegepast. Anderzijds moet ik de vragen en bekommernissen van de cliënten en mijn team voorleggen aan de directie.

  Ik krijg van de bank volop de gelegenheid om interne opleidingen te volgen of deel te nemen aan groepen voor participatief management.

  Financieel:

  Commercieel:

 • Personal Advisor

  Tanja Van Den Abeel

  Na het behalen van mijn diploma Wiskunde-Fysica-Economie koos ik uiteindelijk voor de financiële sector. Ik wilde het liefst een functie waarbij ik cliënten kon bijstaan in hun financiële noden/behoeften. Door de nauwe samenwerking met onze verschillende afdelingen (Bonddesk, Investment team, Wealth Structuring,...) krijg je veel informatie te verwerken, die je dan op een open en eerlijke manier naar je cliënt communiceert. Cliënten appreciëren die persoonlijke aanpak en dat vertaalt zich in tevreden cliënten op lange termijn!

  Financieel:

  Commercieel:

 • Funds Analyst

  Dieter Vandewiele

  Na het behalen van mijn Master in de Handelswetenschappen koos ik voor de financiële sector. Ik ben begonnen als Financial Advisor bij Deutsche Bank om daarna door te groeien tot Fund Analyst in het Investment Center. Wij volgen hier de financiële markten op de voet, bepalen welke richting we willen uitgaan en combineren dat met de beste producten die we kunnen vinden. Communicatie naar onze cliënten en adviseurs staat daarbij centraal. Daarom zorgen wij ervoor dat de adviseurs de nodige opleidingen krijgen en dat onze cliënten de meest relevante informatie krijgen over hun beleggingen.

  Financieel:

  Commercieel:

 • Private Banker

  Vincent Verhulst

  Gezien ik discreet en aandachtig van aard ben, hield ik onmiddellijk van mijn functie. Mijn missie binnen Deutsche Bank? Cliënten ontvangen, luisteren naar hun noden en verwachtingen, contacten leggen met specialisten en samen op zoek gaan naar oplossingen. Daarvoor werk ik voortdurend samen met de verschillende afdelingen van de bank en dat laat me toe te genieten van boeiende en gevarieerde dagen. Mijn voornaamste doelstelling is om een vertrouwensrelatie op te bouwen met mijn cliënten. Wat Deutsche Bank betreft, kan ik rekenen op stimulerend werk, kwalitatieve opleidingen en mooie toekomstperspectieven.

  Financieel:

  Commercieel:

Onze cijfers

97,535medewerkers in Group Deutsche Bank

DB Offices picto

726medewerkers in België

DB employee picto