Téléphone

Deutsche Bank

DB Personal

Contacteer ons

DB Personal

Een unieke dienstverlening die ons toelaat u als belegger op een proactieve en persoonlijke manier bij te staan.

Contacteer ons

Tot 80% goedkoper

dan het hoogste gangbare tarief in België voor online transacties

DB Personal, de personal banking dienstverlening van Deutsche Bank, is de ideale oplossing voor vermogens vanaf 150.000 euro. Beleggingsadvies van experten, een proactieve opvolging en een totaalpakket aan oplossingen voor slechts 50 euro per kwartaal.

 • Proactieve opvolging

  Een flexibele en persoonlijke aanpak op maat van elke afzonderlijke belegger

 • Expertise

  Goed opgeleide adviseurs met kennis van zaken, die regelmatig bijgeschoold worden

 • Exclusief aanbod

  Unieke oplossingen, die enkel voor onze DB Personal-cliënten toegankelijk zijn

Een persoonlijke adviseur

Uw adviseur is uw toegewijde vertrouwenspersoon. Hij kent uw persoonlijke situatie door en door en geeft u advies dat voldoet aan úw financiële doelstellingen. U kunt ook steeds bij hem terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld successieplanning.

Voor een echt persoonlijke aanpak

Zoals elke belegger, hebt u een uniek beleggersprofiel. Bij Deutsche Bank bepalen we uw Financial ID aan de hand van uw behoeften, kennis en ervaring en financiële doelstellingen en delen we uw vermogen op in drie luiken: Liquiditeiten, Bescherming en Groei. Zo bent u er zeker van dat u voor elk afzonderlijk deel van uw vermogen de juiste aanpak kunt kiezen.

Uw adviseur zorgt ervoor dat uw portefeuille volledig in het belang van deze objectieven wordt opgesteld en opgevolgd. Hij gaat op zoek naar opportuniteiten en neemt contact met u op wanneer er zaken gewijzigd dienen te worden.

Contacteer een adviseur

Een exclusief aanbod

Naast ons klassieke aanbod geniet u, als DB Personal-cliënt, ook van exclusieve oplossingen.

Ontdek de voordelige voorwaarden
voor DB Personal-cliënten

Kosten en tarieven op online beurstransacties bij 5 banken voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro1

Beurs DB Personal 2 BNP Paribas Fortis3 Belfius Direct Net4 ING Home Banking5 KBC6/CBC6
Euronext Brussels € 6,53 € 30,00 € 20,00 € 25,00 € 15,00
Euronext Paris/Amsterdam € 8,54 € 30,00 € 20,00 € 25,00 € 15,00
New York (NYSE) € 13,23 € 36,00 € 30,00 € 37,50 $ 20,00

Kosten en tarieven op online beurstransacties bij 4 online banken (met of zonder agentschappen) voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro1

Beurs DB Personal2 Bolero7 Keytrade8 Binckbank9
Euronext Brussels € 6,53 € 15,00 € 14,95 € 9,75
Euronext Paris/Amsterdam € 8,54 € 15,00 € 14,95 € 9,75
New York (NYSE) € 13,23 $ 20,00 $ 29,95 € 14,75

DB Personal is gereserveerd voor cliënten met een vermogen van minstens 150.000 euro en kost 50 euro per kwartaal. Mogelijks is een betalende service bij andere banken niet nodig om te kunnen genieten van de vermelde tarieven.

Wat u uiteraard ook mag verwachten

 • Opvolging van nabij

  Krijg minstens eenmaal per jaar een uitnodiging om langs te komen voor een grondige analyse van uw portefeuille.

 • Onpartijdig advies

  Geniet dankzij onze open architectuur van het beste beleggingsaanbod van de markt: niet alleen onze eigen beleggingen, maar ook die van andere financiële instellingen.

 • Bij de laagste tarieven

  De instapkosten zijn beperkt tot 1% op alle fondsen binnen het aanbod van de bank.

 • Een performante online tool

  Via uw Online Portfolio Manager kunt u uw beleggingen 24u en 7 dagen op 7 opvolgen.

 • Portefeuillerapporten

  Volg de evolutie van uw beleggingen in een overzichtelijk rapport dat u elke drie maanden wordt bezorgd.

 • Eenvoudig dagelijks bankieren

  Via Online Banking en met onze betaalkaarten (Maestro & MasterCard).

Onze tevreden cliënten delen hun ervaring

Wat zegt meer over de tevredenheid van onze cliënten dan hun eigen ervaringen? Ontdek in hun getuigenissen waarom ze voor Deutsche Bank hebben gekozen en wat hen zo aantrekt in onze aanpak.

play arrow thumbnail testimony Joëlle Wattez

Als je niet meer kunt dromen, is je leven voorbij. Je financiële situatie moet dus rekening houden met alle veranderingen die je in je leven meemaakt.

Mevr. Josiane Vincent – DB Personal cliënte in Oostende

play arrow thumbnail testimony Pierre Marchant

De drie grote troeven van Deutsche Bank? Je hebt toegang tot de grote spelers op de wereldmarkt, de instapkost van heel wat financiële producten is 0 én het goed opgeleide personeel, natuurlijk.

Mr. Pierre Marchant – DB Personal Cliënt in Waver

play arrow thumbnail testimony Marie-Christine Tonet

Deutsche Bank is heel open: er is een enorme keuze aan financiële opportuniteiten, ook van andere banken!

Mevr. Marie-Christine Tonet – DB Personal cliënte in Stokkel

Kies voor DB Personal

Een ervaren persoonlijke adviseur, een proactieve opvolging van uw portefeuille en toegang tot exclusieve oplossingen voor €50 per kwartaal.

Contacteer ons

of

Nog niet helemaal overtuigd?
Vergelijk ons aanbod met dat van andere banken

Vergelijk
JAARLIJKSE KOSTEN (incl. btw) Zweef over de bedragen voor meer details BNPP Fortis Deutsche Bank
Droits de garde sur compte-titres 19,66 32,00
Frais de gestion de compte-titres 8,48 0,00
Frais de transactions 62,50 0,00
Frais d'encaissement des coupons/dividendes 6,05 0,00
Frais "Banque au quotidien"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie risus sed lectus tempus dictum. Pellentesque laoreet consequat velit, laoreet euismod quam porta ac. Donec id arcu semper, cursus leo et, pretium lacus. Sed tristique nisl quis eros tincidunt auctor.

50,64 0,00
Total des coûts annuels EUR & TVAC 147,00 32,00
Details weergeven Details verbergen

Wel overtuigd na deze vergelijking?

Contacteer ons

Op zoek naar een aanpak die nóg verder gaat?

U bent op zoek naar een dienstverlening die nog een stapje verder gaat? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina van Private Banking en kom te weten wat Deutsche Bank u te bieden heeft.

Dankzij ons internationale netwerk en onze deskundige multidisciplinaire teams, hebben onze Private Bankers een gedetailleerd overzicht van de lokale en internationale financiële markten. Uw Private Banker bouwt een hechte vertrouwensband op met u en met uw familie.

Private Banking

Vanaf 1.000.000 euro
 • Een Private Banker die als vertrouwenspersoon naast u staat
 • Expertise op de lokale en internationale financiële markten
 • Advies voor uw aandelenportefeuille
 • Advies over vermogensplanning door een deskundig team
Meer weten

1 Deze gegevens werden verzameld door Deutsche Bank op basis van informatie en tarieven die op 25/09/2018 van toepassing en voorhanden waren voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro op de publieke website van de respectievelijke banken. Behalve als het anders wordt aangegeven, houden de berekeningen rekening met de btw van 21% die van toepassing is op bepaalde kosten. Ze houden echter geen rekening met tijdelijke promotionele aanbiedingen, noch met andere mogelijke belastingen of persoonlijke negotiatie. Alle voorzorgen zijn genomen om de prijzen, tarieven en diensten zo correct mogelijk weer te geven en dat op basis van de laagste prijs. Als u een fout zou opmerken, vragen we u om onze Cliëntendienst op clienten.dienst@db.com. Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de gegevens in de tabel niet volledig, verkeerd of niet actueel zijn, bij vergissingen in de berekeningen of eender welke andere soort schade veroorzaakt door deze vergelijking.

2 Deutsche Bank - DB Personal, Tarieven 2018 voor de voornaamste bank- en effectenverrichtingen, in voege vanaf 1 januari 2018 en in voege op 31 oktober 2018. Tarieven enkel van toepassing voor DB Personal-cliënten. Kosten bewaarloon: 0 euro. De bijdrage voor DB Personal-diensten (inclusief 0 euro beheerskosten) bedraagt 50 euro per kwartaal incl BTW. Meer info leest u in het document ‘Tarieven van de voornaamste bank- en effectenverrichtingen’ op de pagina 'Tarieven'.

3 BNP Paribas Fortis, Tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen, geldig vanaf 30/07/2018. Tarieven van orders via Easy Banking Web voor particuliere cliënten.

4 Belfius, Tarief van de voornaamste beleggingsverrichtingen van toepassing vanaf 08/01/2018. Tarieven van orders via Belfius Direct Net.

5 ING, Tarief van de meest voorkomende verrichtingen op roerende waarden, geldig vanaf 01/08/2018.Tarieven van orders via ING Home’Bank.

6 KBC, Overzicht vergoedingen in het kader van beleggingen, geldig vanaf 01/03/2018. Tarieven van orders voor particulieren.

7 KBC Bolero, Online tarieven, geldig vanaf 1/7/2018. Tarieven van orders voor particulieren.

8 Keytrade Bank, Tarieven in voege vanaf 1/1/2017.

9 BinckBank, Tarieven in voege vanaf 30/6/2017.

* Gemiddelde: het gemiddelde van de totale jaarlijkse kosten van de geselecteerde banken (Deutsche Bank inbegrepen).

Opgelet, de gegevens en resultaten opgenomen in het bovenvermeld programma zijn louter indicatief en gebaseerd op hypothetische algemene profielen! De gebruiker wordt dan ook ten zeerste aangeraden om voor elke aankoopbeslissing rekening te houden met zijn individuele situatie en de meest recente tarieven, voorwaarden en informatie betreffende dienstverlening bij de door hem gekozen bank(en) te consulteren

Om deze vergelijker objectief te houden, zijn de gegevens verzameld door een externe organisatie, MCP Quality services, op basis van de informatie en tarieven die op 01/06/2018 van toepassing waren bij de respectievelijke banken en van toepassing zijn vanaf 01/01/2018 (uitgezonderd de tarieven van de banken ING en BNPPF welke geldig zijn vanaf 01/08/2018. Het tarief voor Priority Banking Exclusive van BNPPF is geldig vanaf 01/01/2019 (gratis 2018)). Behalve als het anders wordt aangegeven, houden de berekeningen rekening met de btw van 21% die van toepassing is op bepaalde kosten. Ze houden echter geen rekening met tijdelijke promotionele aanbiedingen, noch met andere mogelijke belastingen of persoonlijke negotiëring. Alle voorzorgen zijn genomen om de prijzen, tarieven en diensten zo correct mogelijk weer te geven en dat op basis van de laagste prijs. Als u een fout zou opmerken, vragen we u om onze Cliëntendienst op clienten.dienstADdb.com (AD vervangen door @). Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de gegevens in de vergelijker niet volledig, verkeerd of niet actueel zijn, bij vergissingen in de berekeningen of eender welke andere soort schade veroorzaakt door deze vergelijker.