Téléphone

Deustche Bank

Directe toegang tot uw ervaren persoonlijke adviseur

#

Een ervaren persoonlijke adviseur tot uw beschikking

Verwacht u dat uw DB Personal-adviseur een financiële copiloot wordt? Dan zit u goed. Hij staat er elke werkdag voor u. Bovendien kan de DB Personal-adviseur terugvallen op een pak ervaring en grondige opleidingen van niveau. 'Expert Advisor' of 'Personal Financial Planning' aan de Antwerp Management School is internationaal erkend als een topopleiding.

Proactief beheer en nauwe opvolging van uw portefeuille

Proactief beheer en nauwe opvolging van uw portefeuille

Als u dat wilt, is uw persoonlijke adviseur er voor u en contacteert hij u bij opportuniteiten. Maar het kan ook anders.

Interesse om zelf te beleggen ?
Dat kan perfect. U krijgt daarvoor alle nodige tools. Uw persoonlijke adviseur blijft alsnog beschikbaar.

Discretionair beheer
Zelf geen tijd om met uw beleggingen bezig te zijn? Het is ook een optie om een deel van uw kapitaal discretionair te laten beheren door onze experts.

Ontdek de Private Solutions
#

Een partner in financiële organisatie

#

Een partner in financiële organisatie

Als Master in 'Personal Financial Planning' staat uw DB Personal-adviseur samen met een gespecialiseerd team 'Wealth Structuring' klaar met informatie rond onder meer:

  • Successie

  • Huwelijksstelsel

  • Pensioen

  • Schenkingen

Er is dus meer mogelijk dan beleggingsadvies. Uw DB Personal-adviseur evolueert mee met uw persoonlijke situatie. Consulteer uw DB Personal-adviseur voor meer informatie omtrent deze dienst.

Financial ID

U bent niet als iedereen. Iedereen heeft eigen verwachtingen en ambities. Uw Financial ID is uniek en we brengen dit grondig in kaart. U doet dit online of met een financieel adviseur. Daarna is het voor ons en vooral voor u duidelijk welke beleggingsproducten bij u passen.

Meer weten

Ontdek uw Financial ID

Dankzij deze aanpak zitten u en uw adviseur op één lijn en begrijpen jullie waar uw vermogen naartoe moet evolueren en wat de impact is van veranderingen in de financiële markten.

Geen verborgen kosten

Zoals u al weet, ook hier zijn er bij Deutsche Bank geen verborgen kosten!
50 euro per trimester, ongeacht het kapitaal dat u ons hebt toevertrouwd. U krijgt bovendien alles om gratis dagelijks te bankieren: een zicht- en spaarrekening, bankkaart, kredietkaart en Online Banking.

0 bewaarloon voor uw effectenrekening

0% instapkosten op de meeste fondsen

6,75per beurstransactie op Euronext tot 2.500 euro
 
#

Totaalpakket aan tools en oplossingen

Alerts als een beleggingsproduct niet meer past bij uw Financial ID. Opvolgen van de financiële markt en uw eigen portefeuille. Onmiddellijk een overzicht van de beste en nieuwste opportuniteiten.

Meer weten

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons