DB Personal - Personal banking dienstverlening

DB Personal

Grootste onderscheiding

In de recentste bevraging gaven onze DB Personal cliënten een uitmuntende score van 4,8 op 5 voor het beleggingsgesprek met hun adviseur.  Ontdek hier de resultaten.

DB Personal, onze personal banking dienstverlening, is de geschikte oplossing voor elk financieel vermogen vanaf 150.000 euro. Profiteer van een proactieve opvolging, van een totaalpakket aan oplossingen en van het beleggingsadvies van onze experten1 voor slechts 75 euro per kwartaal.2

Proactieve opvolging

Proactieve opvolging

Een flexibele en persoonlijke aanpak op maat van elke afzonderlijke belegger

Expertise

Expertise

Goed opgeleide adviseurs met kennis van zaken, die regelmatig bijgeschoold worden

Exclusief aanbod

Exclusief aanbod

Unieke oplossingen, die enkel voor onze DB Personal-cliënten toegankelijk zijn

Een persoonlijke relatiebeheerder


Op zoek naar begeleiding voor het beheer van uw roerend vermogen? Uw relatiebeheerder is uw toegewijde vertrouwenspersoon. Hij kent uw persoonlijke financiële situatie door en door en geeft u advies dat voldoet aan úw beleggingsdoelstellingen. U kunt ook steeds bij hem terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld successieplanning.

Voor persoonlijk beleggingsadvies1

Zoals elke belegger, hebt u een uniek beleggersprofiel. We bepalen samen uw Financial ID aan de hand van uw kennis en ervaring, financiële doelstellingen, uw belegggingsdoelstellingen en uw voorkeuren inzake duurzaamheid en delen uw vermogen op in drie luiken: Liquiditeiten, Bescherming en Groei. Zo bent u er zeker van dat u voor elk afzonderlijk deel van uw vermogen de juiste aanpak kunt kiezen.

Als u kiest voor DB Personal met advies, dan zal uw adviseur ervoor zorgen dat uw portefeuille samengesteld en opgevolgd wordt, met als enig doel het bereiken van uw beleggingsdoelstellingen zoals bepaald in uw Financial ID.
Hij zal op de hoogte worden gehouden van opportuniteiten en zal contact met u opnemen telkens er wijzigingen moeten worden aangebracht aan uw portefeuille om deze in overeenstemming te houden met deze doelstellingen.

Wat onze DB Personal-cliënten zeggen …

Ontdek en vergelijk de voordelige voorwaarden voor DB Personal-cliënten

Kosten en tarieven op online beurstransacties bij 4 banken voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro3

Beurs
Standaardtarief DB
DB Personal4
BNP Paribas Fortis5
Belfius Direct Net66
ING Home Banking7
KBC8/CBC8
Euronext Brussel
€ 14
€ 9,38
€ 30,00
€ 15,00
€ 25,00
€ 42,50
Euronext Parijs/Amsterdam
€ 14,75
€ 9,88
€ 30,00
€ 15,00
€ 25,00
€ 42,50
New York (NYSE)
€ 24,75
€ 16,58
€ 36,00
€ 20,00
€ 37,50
€ 60,00

Kosten en tarieven op online beurstransacties bij 2 online banken (met of zonder agentschappen) voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro3

Beurs
Standaardtarief DB
DB Personal4
Bolero9
Keytrade10
Euronext Brussel
€ 14,00
€ 9,38
€ 15,00
€ 14,95
Euronext Parijs/Amsterdam
€ 14,75
€ 9,88
€ 15,00
€ 14,95
New York (NYSE)
$ 24,75
€ 16,58
$ 20,00
$ 29,95

Een exclusief aanbod

Naast onze persoonlijke begeleiding, geniet u ook van exclusieve oplossingen.

U delegeert, wij beheren

U delegeert, wij beheren

Private solutions

Een compleet gamma van discretionaire portefeuilles. In functie van uw Financial ID en uw risicotolerantie kiest u een strategie die bij u past.

Private solutions

Een compleet gamma van discretionaire portefeuilles. In functie van uw Financial ID en uw risicotolerantie kiest u een strategie die bij u past.

Realiseer uw droomproject

Realiseer uw droomproject

DB Investment Loan11 12

Geld lenen zonder uw beleggingen te moeten verkopen? Geef uw effecten in pand tot zekerheid van uw lening en blijf genieten van het potentiële rendement.

Let op, geld lenen kost ook geld.

DB Investment Loan11 12

Geld lenen zonder uw beleggingen te moeten verkopen? Geef uw effecten in pand tot zekerheid van uw lening en blijf genieten van het potentiële rendement.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Wat u uiteraard ook mag verwachten


Opvolging van nabij1

Krijg minstens eenmaal per jaar een uitnodiging om langs te komen voor een grondige analyse van uw portefeuille.


Onpartijdig advies1

Geniet dankzij onze open architectuur van het ruimste beleggingsaanbod van de markt: niet alleen onze eigen beleggingen, maar ook die van andere financiële instellingen.


Bij de laagste tarieven

De instapkosten zijn beperkt tot 1% op alle fondsen binnen het aanbod van de bank.


Performante online tools

Via Online Banking en de MyBank app hebt u steeds toegang tot de expertise en adviezen van onze specialisten.


Portefeuillerapporten

Volg de evolutie van uw beleggingen in een overzichtelijk rapport dat u elke drie maanden wordt bezorgd.


Eenvoudig dagelijks bankieren

Via Online Banking en met onze betaalkaarten (Maestro & MasterCard).

Wil u ervaren hoe wij het verschil maken voor uw beleggingen?

Wil u ervaren hoe wij het verschil maken voor uw beleggingen?

Ontvang gratis Money Expert, ons magazine voor beleggers

Ontvang gratis Money Expert, ons magazine voor beleggers

Kies voor het beleggingsadvies van DB Personal1

Een ervaren persoonlijke adviseur, een proactieve opvolging van uw portefeuilleen toegang tot exclusieve oplossingen voor € 75 per kwartaal.

1 U kunt kiezen voor DB Personal met of zonder beleggingsadvies. Mits een volledig ingevuld Financial ID zal de relatiebeheerder, samen met de cliënt, de portefeuille opvolgen in functie van de vastgelegde financiële doelstellingen. Indien de cliënt voor één of meer portefeuilles zijn Financial ID niet of onvolledig bepaalt of uitdrukkelijk aangeeft geen beleggingsadvies te willen ontvangen, heeft hij voor deze specifieke portefeuille(s) geen toegang tot persoonlijk beleggingsadvies.

2 Raadpleeg onze tarieven

3 Deze gegevens werden verzameld door Deutsche Bank op basis van informatie en tarieven die op 30/11/2020 van toepassing en voorhanden waren voor een order van 5.000 euro of tegenwaarde 5.000 euro op de publieke website van de respectievelijke banken. Behalve als het anders wordt aangegeven, houden de berekeningen rekening met de btw van 21% die van toepassing is op bepaalde kosten. Ze houden echter geen rekening met tijdelijke promotionele aanbiedingen, noch met andere mogelijke belastingen of persoonlijke negotiatie. Alle voorzorgen zijn genomen om de prijzen, tarieven en diensten zo correct mogelijk weer te geven en dat op basis van de laagste prijs. Als u een fout zou opmerken, vragen we u om onze Cliëntendienst te contacteren op clienten.dienst@db.com. Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de gegevens in de tabel niet volledig, verkeerd of niet actueel zijn, bij vergissingen in de berekeningen of eender welke andere soort schade veroorzaakt door deze vergelijking.

4 DB Personal, Tarieven voor de voornaamste bank- en effectenverrichtingen, in voege vanaf 1 januari 2021. Tarieven enkel van toepassing voor DB Personal-cliënten. Kosten bewaarloon: 0 euro. De bijdrage voor DB Personal-diensten (inclusief 0 euro beheerskosten) bedraagt 75 euro per kwartaal incl BTW. Meer info leest u in het document ‘Tarieven van de voornaamste bank- en effectenverrichtingen’ op de pagina 'Tarieven'.

5 BNP Paribas Fortis, Tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen, geldig vanaf 01/02/2021. Tarieven van orders via Easy Banking Web voor particuliere cliënten.

6 Belfius, Tarief van de voornaamste beleggingsverrichtingen van toepassing vanaf 01/07/2022. Tarieven van orders via Belfius Direct Net.

7 ING, Tarief van de meest voorkomende verrichtingen op roerende waarden, geldig vanaf 01/05/2022.Tarieven van orders via ING Home’Bank.

8 KBC, Overzicht vergoedingen in het kader van beleggingen, geldig vanaf 01/12/2021. Tarieven van orders voor particulieren.

9 Bolero, Online tarieven, geldig vanaf 31/01/2022. Tarieven van orders voor particulieren.

10 Keytrade Bank, Tarieven in voege vanaf 20/09/2021.

11 De DB Investment Loan met onroerende bestemming is een kredietovereenkomst onderworpen aan de bepalingen van het Boek VII van het Wetboek Economisch Recht met betrekking tot het hypothecair krediet. Indien het krediet een roerende bestemming heeft of renovatiewerken financiert, is de DB Investment Loan een lening op afbetaling onderworpen aan de bepalingen van het Boek VII van het Wetboek Economisch Recht met betrekking tot het consumentenkrediet. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en de naleving van bepaalde bijzondere voorwaarden, zoals de analyse van de solvabiliteit van de aanvrager, de minimumwaarde van de inpandgeving van de effectenportefeuille en de looptijd van het krediet of het doel van het krediet.

12 Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en de naleving van bepaalde bijzondere voorwaarden, zoals de analyse van de solvabiliteit van de aanvrager, de minimumwaarde van de inpandgeving van de effectenportefeuille en de looptijd van het krediet of het doel van het krediet.

* Gemiddelde: het gemiddelde van de totale jaarlijkse kosten van de geselecteerde banken (DB inbegrepen).

Opgelet, de gegevens en resultaten opgenomen in het bovenvermeld programma zijn louter indicatief en gebaseerd op hypothetische algemene profielen! De gebruiker wordt dan ook ten zeerste aangeraden om voor elke aankoopbeslissing rekening te houden met zijn individuele situatie en de meest recente tarieven, voorwaarden en informatie betreffende dienstverlening bij de door hem gekozen bank(en) te consulteren

Om deze vergelijker objectief te houden, zijn de gegevens verzameld door een externe organisatie, die van toepassing zijn vanaf 01/01/2021. Behalve als het anders wordt aangegeven, houden de berekeningen rekening met de btw van 21% die van toepassing is op bepaalde kosten. Ze houden echter geen rekening met tijdelijke promotionele aanbiedingen, noch met andere mogelijke belastingen of persoonlijke negotiëring. Alle voorzorgen zijn genomen om de prijzen, tarieven en diensten zo correct mogelijk weer te geven en dat op basis van de laagste prijs. Als u een fout zou opmerken, vragen we u om onze Cliëntendienst op clienten.dienstADdb.com (AD vervangen door @). Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel kan niet verantwoordelijk gesteld worden als de gegevens in de vergelijker niet volledig, verkeerd of niet actueel zijn, bij vergissingen in de berekeningen of eender welke andere soort schade veroorzaakt door deze vergelijker.