Art at Deutsche Bank

Art at Deutsche Bank

Bij Deutsche Bank geloven we dat kunst een positieve invloed heeft, niet alleen op onze cliënten, bezoekers en medewerkers, maar ook op de gemeenschappen overal ter wereld waar we actief zijn.

Motto 'art works'

Art works

Onder het motto ‘Art works’, bieden we medewerkers, cliënten en het grote publiek al meer dan 40 jaar toegang tot een van de meest gerenommeerde bedrijfscollecties ter wereld, de Deutsche Bank Collection, die te zien is in onze kantoren, op internationale tentoonstellingen en in het PalaisPopulaire, ons ultramoderne culturele centrum in het hart van Berlijn.
We steunen bovendien gezamenlijke projecten met musea, kunstbeurzen en andere instellingen om opkomend talent te belonen en aan te moedigen.

Partnership Frieze

Als Global Lead Partner van Frieze Art Fairs1, hebben we een sterk engagement binnen de hedendaagse kunst om nieuw en opmerkelijk artistiek talent van over de hele wereld aan te moedigen met beurzen in Londen, New York, Los Angeles, Seoul...

Partnership Frieze
20 jaar Frieze & Deutsche Bank

In 2023 viert dit partnerschap haar 20-jarige jubileum en werd een allereerste Frieze-evenement in België georganiseerd onder de noemer ‘The Art of Conversation’.

Anish Kapoor: avonturen in de ruimte

Anish Kapoor: avonturen in de ruimte

Anish Kapoor, die bekend staat om het creëren van kleurruimtes uit pigmentstof en het immaterieel maken van tonnen staal, heeft sinds de jaren 1980 een revolutie teweeggebracht in de Britse beeldhouwkunst. We bekijken het werk van Kapoor als onderdeel van onze serie over 20 kunstenaars met wie we hebben samengewerkt en wiens werk is opgenomen in de Deutsche Bank Collection.

Een geschiedenis van de Deutsche Bank Collectie in het Verenigd Koninkrijk

Een geschiedenis van de Deutsche Bank Collectie in het Verenigd Koninkrijk

Het begon allemaal met een schilderij ter gelegenheid van de opening van het kantoor van Deutsche Bank in Londen in 1973. Vandaag de dag weerspiegelt het tentoongestelde werk een compleet ander wereldwijd en gedigitaliseerd kunstlandschap. Lees meer over het eerste verworven stuk en de werken die in onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk worden tentoongesteld.

Video replay van het event Frieze Londres & Frieze Masters 2023, Art:Live

Video replay van het event Frieze Londres & Frieze Masters 2023, Art:Live

The Art of Conversation at the National Gallery, Singapore

Verslag van het event The Art of Conversation in de National Gallery, Singapore

Deutsche Bank Global Lead Partner van Frieze Art Fair

Al twintig jaar een creatieve alliantie: Deutsche Bank Global Lead Partner van Frieze Art Fair

Erin O'Keefe: ruimtelijke effecten

Erin O'Keefe: ruimtelijke effecten

1. Frieze Art Fair is een internationale beurs voor hedendaagse kunst in Londen, New York, Los Angeles en Seoul.

×