Art at Deutsche Bank

Art at Deutsche Bank

Bij Deutsche Bank geloven we dat kunst een positieve invloed heeft, niet alleen op onze cliënten, bezoekers en medewerkers, maar ook op de gemeenschappen overal ter wereld waar we actief zijn.

Motto 'art works'

Art works

Onder het motto ‘Art works’, bieden we medewerkers, cliënten en het grote publiek al meer dan 40 jaar toegang tot een van de meest gerenommeerde bedrijfscollecties ter wereld, de Deutsche Bank Collection, die te zien is in onze kantoren, op internationale tentoonstellingen en in het PalaisPopulaire, ons ultramoderne culturele centrum in het hart van Berlijn.
We steunen bovendien gezamenlijke projecten met musea, kunstbeurzen en andere instellingen om opkomend talent te belonen en aan te moedigen.

Partnership Frieze

Als Global Lead Partner van Frieze Art Fairs1, hebben we een sterk engagement binnen de hedendaagse kunst om nieuw en opmerkelijk artistiek talent van over de hele wereld aan te moedigen met beurzen in Londen, New York, Los Angeles, Seoul...

Partnership Frieze
20 jaar Frieze & Deutsche Bank

In 2023 viert dit partnerschap haar 20-jarige jubileum en werd een allereerste Frieze-evenement in België georganiseerd onder de noemer ‘The Art of Conversation’.

Hans Op de Beeck - The Collector's House

The Art of Conversation: een primeur in België voor Frieze en Deutsche Bank

Deutsche Bank en Frieze vierden begin juni hun twintigjarige samenwerking met een speciale Belgische editie van The Art of Conversation.

Idris Khan

Idris Khan: rijk aan symboliek

Idris Khan wordt al jaren geassocieerd met de betrokkenheid van Deutsche Bank bij kunst. Als onderdeel van onze serie over de 20 kunstenaars met wie we hebben samengewerkt en van wie er werken in de Deutsche Bank collectie zijn opgenomen, nemen we zijn technieken en invloeden onder de loep.

Lubaina Himid

Lubaina Himid: kunst en activisme

Jose Davila

Jose Dávila: op weg naar modernisme

Sarnath Banerjee

Sarnath Banerjee: op ontdekking naar de kunst van het vertellen

Charles Avery

Charles Avery: een fantasiewereld in kaart brengen

1. Frieze Art Fair is een internationale beurs voor hedendaagse kunst in Londen, New York, Los Angeles en Seoul.