Spaarrekeningen

Spaarrekening

Onze spaarrekening is volledig gratis.
U kunt ze eenvoudig beheren via Online Banking.

DB Silver Account

(Gereglementeerde spaarrekening1)

Een rekening waarvan de rente zich aanpast aan het bedrag van uw spaargeld.

Een alternatief voor spaarrekeningen?

Sparen voor uw pensioen

Bouw een pensioenkapitaal op met producten van de derde pijler, die recht kunnen geven op een fiscaal voordeel en kunnen mee-evolueren naargelang uw behoeften.

Dankzij de aanpasbare verdeelsleutel kunt u de samenstelling zowel bij het onderschrijven als tijdens de looptijd van het contract aanpassen, en zo de risicograad mede bepalen.

Het kapitaal van uw pensioen wordt echter ook belast. Vermijd het opnemen van uw pensioenkapitaal vóór de leeftijd van 60 jaar. Meer informatie vindt u op de desbetreffende productpagina.

DB Pension Plan3

Verzekeringsproduct van Allianz Benelux SA
(Pensioensparen)

Indien u een belastbaar inkomen hebt en minimum 18 jaar bent, kan pensioensparen interessant zijn.
 
 

DB Long Term Plan4

Verzekeringsproduct van Allianz Benelux SA
(Langetermijnsparen)

Voornamelijk interessant voor wie geen hypothecaire lening heeft
of
voor wie de hypothecaire lening geen fiscaal voordeel (meer) oplevert (de zogenaamde woonbonus).

Een alternatief voor de lage rentes. Hebt u al aan beleggen gedacht?

Veel Belgische spaarders stellen zich de vraag: sparen of beleggen? Het antwoord hangt af van verschillende factoren zoals uw risicotolerantie, uw beleggingshorizon, uw financiële situatie, uw kennis van financiële producten... maar bovenal hangt het af van uw beleggingsdoelstellingen.

Uiteindelijk is de beslissing een kwestie van persoonlijke keuze, maar Deutsche Bank is er altijd om u te adviseren en u te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Een gereglementeerde spaarrekening is een spaarrekening waarop basisrente en een getrouwheidspremie worden betaald en die een voordelig fiscaal statuut geniet, aangezien op de rente geen roerende voorheffing verschuldigd is tot een jaarlijks bepaald plafond.

2 Essentiële spaardersinformatie

Pensioensparen: een levensverzekeringsproduct waarmee u kapitaal opbouwt voor uw pensioen, het is dus een product voor de lange termijn. Met dit product kunt u sparen in een Tak 21-product en/of beleggen in beleggingsfondsen van een Tak 23-product. Door op dit product in te schrijven, geniet u, onder bepaalde voorwaarden, van een fiscaal voordeel. Vermijd het opnemen van uw pensioenkapitaal vóór de leeftijd van 60 jaar. In dat geval is een tarief van 33% verschuldigd. Meer informatie vindt u op de desbetreffende productpagina.

4 Langetermijnsparen: een levensverzekeringsproduct waarmee u kapitaal opbouwt voor uw pensioen, het is dus een product voor de lange termijn. Met dit product kunt u sparen in een Tak 21-product en/of beleggen in Tak 23-fondsen. Door op dit product in te schrijven, geniet u, onder bepaalde voorwaarden, van een fiscaal voordeel. Langetermijnsparen is vooral interessant voor wie geen hypotheek heeft of voor wie de hypothecaire lening geen belastingvoordeel (meer) oplevert (de zogenaamde woonbonus). Vermijd het opnemen van uw pensioenkapitaal vóór de leeftijd van 60 jaar. In dat geval is een tarief van 33% verschuldigd. Meer informatie vindt u op de desbetreffende productpagina.

×