Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Wilt u sparen voor uw pensioen? Bent u op zoek naar een potentieel regelmatig inkomen? Of zet u uw eerste stappen in de beleggingswereld?

Uw doelstellingen, onze oplossingen

Of u nu wilt sparen voor uw pensioen, een project op korte termijn wilt financieren of bijdragen aan een betere wereld dankzij uw beleggingen, wij hebben de oplossing voor u.

Uw pensioen plannen

Ontdek de 5 oplossingen die aansluiten bij uw doelstelling.

Spaarrekeningen

Wilt u het rendement van uw spaargeld optimaliseren? Wilt u op elk moment over uw geld kunnen beschikken?

Termijnrekeningen1

Hebt u een bedrag dat u niet onmiddellijk nodig hebt? Wil je een tijdje wat geld opzij zetten?

DB Life FlexSelect

Dit levensverzekeringsproduct richt zich tot beleggers die een kapitaal van minstens €50.000 kunnen beleggen over een lange beleggingshorizon en een actieve rol willen spelen in de beleggingsbeslissingen.

DB Investment Plan

Geef uw spaargeld een duwtje in de rug en beleg in fondsen dankzij ons automatische beleggingsplan vanaf €100 per maand2.

DB Pension Plan & DB Long Term Plan

Met deze flexibele levensverzekeringsproducten (Tak 21 & 23) van Allianz Benelux NV bouwt u een kapitaal op voor uw pensioen en geniet u tegelijkertijd van een mogelijk fiscaal voordeel. Dankzij de aanpasbare verdeelsleutel kunt u zowel bij het onderschrijven als tijdens de looptijd van het contract de samenstelling wijzigen en zo mede het risico bepalen.3

Op zoek naar persoonlijk advies?

Onze experts staan klaar om uw persoonlijke financiële situatie te bespreken.

1. Termijnrekening: Bij een termijnrekening wordt uw spaargeld gedurende een bepaalde termijn geblokkeerd (vandaar de naam). Met andere woorden, uw geld is niet beschikbaar gedurende een bepaalde periode die u van tevoren kunt kiezen. De rentevoet die bij de opening van een termijnrekening wordt vastgesteld, blijft behouden tot de eindvervaldag.

2. Lees voor meer informatie het reglement van DB Investment Plan.

3. Voor u op het product inschrijft, moet u de precontractuele informatiedocumenten lezen (de brochure, de algemene voorwaarden, de financiële infofiche van het product en het beheersreglement van de Tak 23-fondsen).