Beleg op uw eigen ritme,
vanaf € 100/maand

DB Investment Plan

Traditionele spaaroplossingen zijn uitermate oninteressant.
Met DB Investment Plan blaast u uw geld in uw eigen tempo nieuw leven in en profiteert u van een potentieel hoger rendement door een bepaald niveau van risico te aanvaarden.

Video: het DB Investment Plan in 90 seconden

De kenmerken van DB Investment Plan

Toegankelijkheid

U kiest zelf het bedrag dat u belegt, dat kan al vanaf € 100 per maand.

Kosten

Instapkosten bij de laagste op de markt.

Ruime keuze

U kunt één of meerdere fondsen die het best met uw financiële doelstellingen overeenstemmen, kiezen uit de DB Best Advice selectie.

Flexibiliteit

U kunt ten allen tijde uw stortingen aanpassen of opschorten, of uw deelbewijzen geheel of gedeeltelijk verkopen.

Hoe werkt het?

 • 1

  Bepaal het bedrag van uw periodieke stortingen.

 • 2

  Beleg dit bedrag in het fonds1 naar keuze.

 • 3

  Ontvang een potentieel hoger rendement dankzij uw DB Investment Plan.

Waarom periodiek beleggen?

Met DB Investment Plan spreidt u uw beleggingen en belegt u regelmatig kleine sommen. Zo vermijdt u het risico om uw volledige bedrag te beleggen op een slecht moment.

Hoe uw plan opstarten?

U hebt twee opties: kies welke het beste bij u past.

Optie 1

Ik wil zelf een fonds kiezen uit de DB Best Advice-selectie.

De fondsen uit de DB Best Advice-selectie worden onderworpen aan een grondige analyse die onder andere gebaseerd is op de Morningstar-rating2.

Consulteer de lijst

Optie 2

Deutsche Bank stelt me een fonds voor dat past bij mijn profiel.

Defensief, evenwichtig, offensief? Kies uit onze selectie van 3 fondsen welk fonds overeenkomt met uw profiel.

Kies uw DB Investment Plan

Simuleer nu uw plan

Bekijk het resultaat

Onze expertise, waar en wanneer u dat wenst

Als partner voor het beheer van uw geld, staan wij tot uw beschikking om u advies te bieden en u te helpen de juiste keuzes te maken. Welk kanaal u ook verkiest, bij Deutsche Bank geniet u van onze expertise en ons advies. In onze Advisory Centers, telefonisch en online.

Contacteer ons
 1. De term 'fonds' is de gebruikelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel stijgen als dalen en mogelijk krijgen beleggers het bedrag van hun belegging niet terug.
 2. Morningstar, Inc. is een onafhankelijke leverancier van beleggingsanalyses. De Morningstar rating is een kwantitatieve evaluatie van de prestaties van een fonds in het verleden. Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Het criterium bij de toekenning van sterren is gebaseerd op de risico-aangepaste prestatie. De geanalyseerde fondsen krijgen 1 tot 5 sterren, waarbij 5 sterren de hoogste rating is. Meer info op https://www.morningstar.be/be/news/181408/zo-werken-de-ratings-van-morningstar.aspx. Meer informatie over de ratings is ook beschikbaar bij Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.
 3. Dit financiële instrument richt zich meer bepaald tot beleggers met dit risicoprofiel. Alvorens in dit product te beleggen, is het raadzaam om na te gaan of u de kenmerken ervan en meer bepaald de eraan verbonden risico's goed hebt begrepen. Als Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel, u dit financiële product aanraadt in het kader van beleggingsadvies, moet ze beoordelen of de beoogde transactie geschikt is voor u, rekening houdend met uw kennis en ervaring met betrekking tot dit product, uw beleggingsdoelstellingen en uw financiële situatie. Als geen beleggingsadvies wordt gegeven, moet Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel, uitmaken of u over voldoende kennis en ervaring beschikt met betrekking tot dit product. Mocht dit geen geschikt product zijn voor u, moet zij u verwittigen. Uitzonderlijk kan voormelde beoordeling onder bepaalde voorwaarden niet plaatsvinden, wanneer de beoogde transactie betrekking heeft op een niet-complex financieel instrument en de dienst op initiatief van de cliënt wordt verleend.