Téléphone

Deutsche Bank

DB M@X

0 euro voor zicht- en spaarrekeningen, inclusief Online Banking, bank- en kredietkaart*

#

0 euro voor zicht- en spaarrekeningen, inclusief Online Banking, bank- en kredietkaart*

Wat bent u met een rendement, als er voor alles extra kosten bijkomen? Niet veel. Daarom houden we onze competitieve tarieven steeds zo gunstig mogelijk. Deutsche Bank is door de grootste consumentenorganisatie in België sinds 2007 ononderbroken uitgeroepen als de beste oplossing voor dagelijks bankieren, samen met Argenta.

Advies- en selectietools

Advies- en selectietools

Sommige concurrenten geven toegang tot meer tools aan cliënten die grotere bedragen beleggen. Wij maken dat onderscheid niet. Elke cliënt is even belangrijk voor ons. U beheert alles zelf. Daarom stellen we sterke en gebruiksvriendelijke tools ter beschikking.
Onze expertise verwerken we in overzichtelijk advies dat u helpt bij beslissingen. Zoals DB Best Advice fondsen en alerts wanneer een product niet meer past binnen uw Financial ID.

#

Financiële adviseurs tot uw dienst

#

Financiële adviseurs tot uw dienst

U bent de regisseur van uw financiële toekomst dankzij de tools en expertise van Deutsche Bank. Online beheert u alles en vindt u advies en informatie. Mocht het even niet duidelijk zijn, of u twijfelt over een beslissing, dan staan onze financiële adviseurs in het agentschap of via telefoon voor u klaar.

Financial ID

U bent niet als iedereen. Iedereen heeft eigen verwachtingen en ambities. Uw Financial ID is uniek en we brengen dit grondig in kaart. U doet dit online of met een financieel adviseur. Daarna is het voor ons en vooral voor u duidelijk welke beleggingsproducten bij u passen.

Meer weten

Ontdek uw Financial ID

Dankzij deze aanpak zitten u en uw adviseur op één lijn en begrijpen jullie waar uw vermogen naartoe moet evolueren en wat de impact is van veranderingen in de financiële markten.

Totaalpakket aan tools en oplossingen

  • Alerts als een beleggingsproduct niet meer past bij uw Financial ID.
  • Opvolgen van de financiële markt en uw eigen portefeuille.
  • Onmiddellijk een overzicht van de beste en nieuwste opportuniteiten.

Meer weten

Geen enkele overbodige kost

Gratis dagelijks bankieren met DB M@X:

0
  • Zichtrekening
  • 2 spaarrekeningen
  • Bankkaart (Bancontact/Maestro)
  • Kredietkaart (DB Titanium MasterCard)*
  • Online Banking

Veranderen naar Deutsche Bank is heel gemakkelijk

Het is simpel. U vult één formulier in en wij doen de rest. Binnen de acht werkdagen bent u cliënt bij ons. We zorgen trouwens ook voor continuïteit. Dit wil zeggen dat we de domiciliëringen bij uw huidige bank meenemen. Mocht er een betaling gepland zijn tijdens die acht dagen, dan vangen we dit ook op. Open gewoon online een rekening en vink het vakje aan om van bank te veranderen.

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

* Onder voorbehoud van goedkeuring van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Vanaf 01/01/2018: 20 EUR per jaar indien de kaart de laatste 12 maanden niet minimum 12 keer gebruikt werd (eerste referentieperiode: 01/01/2017 - 31/12/2017)