Téléphone

Deutsche Bank

DB M@X

Neem uw financiële toekomst in eigen handen met dé 'all-in' oplossing voor dagelijks bankieren en profiteer van alle expertise die we in huis hebben

Neem uw financiële toekomst in handen met dé 'all-in' oplossing voor dagelijks bankieren

Dagelijks bankieren

DB M@X is dé 'all-in' oplossing voor dagelijks bankieren

Mobile devices showing the banking app
 • Zichtrekening
 • Spaarrekeningen
 • DebetkaartBancontact/Maestro
 • DB Titanium kredietkaart (Mastercard)
 • Online Banking
 • Mobiele app MyBank
 • Ontdek alle voordelen

Bij de beste voorwaarden op de markt

Onze 'all-in' oplossing DB M@X kost € 8/trimester*.

Maar wist u dat u ook gratis toegang kunt krijgen? Indien u voldoet aan een van de volgende voorwaarden, is DB M@X gratis:

#
 • U bent jonger dan 25 jaar.
 • U hebt meer dan € 10.000 op uw rekening bij Deutsche Bank staan.
 • U hebt minstens één belegging gedaan tijdens het voorgaande trimester.
 • U bent ook DB Personal-cliënt** of Private Banking-cliënt***.

Het perfecte startpunt om te beginnen beleggen

Als beleggingsspecialist staan wij steeds aan uw zijde om u te adviseren over de best mogelijke oplossingen om uw doelstellingen te bereiken.

Bereik uw objectieven

Krijg toegang tot een breed gamma aan oplossingen

Weet u waarom ons aanbod zo interessant is? Wij stellen u voor wat het beste is voor u, of het nu onze producten zijn of die van onze concurrenten. De verwezenlijking van uw doelstellingen is hierbij onze eerste zorg. Kent u een andere bank die hetzelfde kan zeggen?

Ontdek onze oplossingen
solutions icon
best advice icon
Profiteer van ons advies

Ontdek onze DB Best Advice-selectie

Een strenge selectie van fondsen waarbij we het selectieproces baseren op een grondige analyse van onder andere de Morningstar-rating.

Ontdek onze selectie

Advies binnen handbereik

Profiteer van de expertise van onze beleggingsspecialisten. Onze experts zijn geen robots of simpelweg verkopers van producten, het zijn mensen met een diploma in financiële planning van de Antwerpse Management School. En u kiest zelf hoe u met hen wilt communiceren: per telefoon of in één van onze 34 Financial Centers.

Contacteer ons

Advies in functie van uw persoonlijke objectieven

De meeste banken kennen hun klanten een standaardprofiel toe. Bij Deutsche Bank werken we met u samen om uw unieke profiel te definiëren dankzij ons Financial ID.

Alles begint met uw Financial ID

We zijn allemaal uniek, met eigen en unieke doelstellingen. Dit kunnen kortetermijnprojecten zijn, zoals het renoveren van uw huis, of langetermijnprojecten, zoals het helpen van uw kinderen om een goede start te nemen in het leven. Om u te helpen bij de uitvoering van deze verschillende projecten, is het belangrijk dat wij u leren kennen om u individueel advies te kunnen geven in lijn met uw Financial ID.

Meer weten over het Financial ID

Een dagelijkse begeleiding

Naast het kwaliteitsadvies dat wij aan al onze klanten bieden, bieden wij ook verschillende vormen van persoonlijke begeleiding aan, in samenwerking met een toegewijde persoonlijke adviseur.

DB Personal

vanaf € 150.000

U profiteert van de expertise van een adviseur voor het beheer van uw portefeuille en dit voor slechts € 50 per kwartaal. Maar liefst 96% van onze DB Personal-cliënten is tevreden over de expertise van onze adviseurs.

Meer weten

Private Banking

vanaf € 1.000.000

Dankzij ons internationale netwerk en onze deskundige multidisciplinaire teams heeft uw Private Banker een gedetailleerd beeld van de (lokale en internationale) financiële markten. Zo kunt u steeds van een dienstverlening op maat genieten. Uw Private Banker bouwt bovendien een langetermijnrelatie op met u en uw familie.

Meer weten

Bent u nog geen cliënt?

Open nu online uw rekening

of

Maak een afspraak in een Financial Center in uw buurt

Contacteer ons

* De oplossing DB M@X kost € 8 per trimester, maar is gratis als u aan een van de volgende voorwaarden voldoet: -Het totaal van de tegoeden (liquiditeiten en beleggingen, verzekeringen inbegrepen) van de bankrelatie is hoger dan of gelijk aan € 10.000 op de laatste werkdag van het voorgaande trimester. -Een aankoop van/inschrijving in een beleggingsproduct (inclusief verzekeringsproducten) werd uitgevoerd op een rekening van Deutsche Bank die behoort tot de bankrelatie tijdens het voorgaande trimester. -Alle titularissen van de bankrelatie waren jonger dan 25 op de laatste werkdag van het vorige trimester. -Een van de titularissen van de bankrelatie was ook DB Personal of Private Banking-cliënt op de laatste werkdag van het vorige trimester.

** € 50 (incl. BTW) per trimester.

*** Zie de brochure 'Tarieven Private Banking'.