Deutsche Bank uitgeroepen tot ‘Best Private Banking Solutions 2023’ in België

Estate Planning & Vermogen - 11 oktober 2023

Deutsche Bank uitgeroepen tot ‘Best Private Banking Solutions 2023’ in België

Deutsche Bank is onlangs door de internationale mediaorganisatie CFI.co uitgeroepen tot 'Best Private Banking Solutions Belgium 20231'.

Deze award erkent de kwaliteit van onze dienstverlening en oplossingen, evenals ons beleggingsadvies in het Private Banking-segment. En dit dankzij alle teams die zich elke dag inzetten om onze Private Banking-cliënten de service en ondersteuning te bieden die ze mogen verwachten van een bank als de onze.

Het feit dat we deel uitmaken van een van de grootste financiële groepen ter wereld en dat onze adviseurs en relatiebeheerders op lokaal niveau gebruik kunnen maken van de internationale expertise van deze groep, is ook een bepalende factor. Net als onze erkenning als experts en specialisten op het gebied van beleggingsadvies, vermogensbeheer en -planning.

Andere punten die door de jury naar voren werden gebracht: van alle banken die actief zijn in adviesdiensten, biedt Deutsche Bank in België het breedste assortiment van duurzame fondsen2 aan. De bank streeft er bovendien naar, ditmaal op groepsniveau, om bij te dragen aan de verwezenlijking van ambitieuze ESG-doelstellingen, waaronder een minimum van € 200 miljard aan duurzame financiering tegen eind 2023 en de regelmatige uitgifte van groene obligaties.

Olivier Delfosse, CEO van Deutsche Bank in België: "Het winnen van een prijs is altijd prettig en een bron van motivatie, maar het is vooral een teken dat we de doelen bereiken die we onszelf hebben gesteld: beschikbaar zijn voor onze cliënten, naar hen luisteren en hen van dienst zijn, hen zo goed mogelijk adviseren en hen de oplossingen bieden die het best passen bij hun specifieke behoeften en doelstellingen. Het feit dat we erkend worden als een belangrijke speler in private banking in België is voor mij een grote bron van voldoening. En dat hebben we voor een groot deel te danken aan de kwaliteit, de motivatie en het enthousiasme van onze medewerkers, die ik dan ook graag feliciteer met hun uitstekende werk!

Wil u weten wat onze dienstverlening voor u kan betekenen?

Ontvang het belangrijkste financiële nieuws per e-mail

Nog geen cliënt? Blijf toch op de hoogte over onze beleggingsopportuniteiten en nieuwigheden binnen onze beleggingsdiensten.
U kunt op elk moment uitschrijven.

Deel dit artikel


Dit zou u ook kunnen interesseren

11 september 2023

Uw vermogen in bekwame handen

26 juli 2023

Deutsche Bank behaalt in het tweede kwartaal de hoogste omzet sinds 2016

12 juli 2023

Fitch verhoogt de kredietratings van Deutsche Bank

1 De CFI.co Awards zijn gebaseerd op onafhankelijke nominaties van lezers en abonnees die actief worden gevraagd om kandidaat-bedrijven voor te dragen. Het CFI.co onderzoeksteam stelt vervolgens een shortlist samen op basis van de sterkte van de nominaties (en publiek beschikbare informatie) volgens de volgende criteria: waardecreatie en innovatie, cliëntenservice, bedrijfsleiderschap, gebruik van technologie, naleving van regelgeving en risico's, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële stabiliteit en prestaties. Zodra er een shortlist is overeengekomen, worden er gesprekken gevoerd met de CEO's van de kandidaat-organisaties. De aantekeningen van dit gesprek worden, samen met relevante publiekelijk beschikbare informatie, ter beoordeling aan de jury gegeven. De jury bestaat uit redactieleden van CFI.co, onafhankelijke zakelijke en economische journalisten en experts uit de sector.
2 De term 'fonds' is de gebruikelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel stijgen als dalen en mogelijk krijgen beleggers het bedrag van hun belegging niet terug. / Fondsen die geklassificeerd worden als Artikel 9 SFDR (Verordering (EU) 2019/2088 betreffende informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiële dienstensector) en zich bijgevolg richten op duurzame beleggingsdoelstellingen.

×