Deutsche Bank in België opnieuw uitgeroepen tot Top Employer 2024!

Dagelijks bankieren - 22 januari 2024

Deutsche Bank in België opnieuw uitgeroepen tot Top Employer 2024!

Voor het vierde opeenvolgende jaar heeft onze HR-afdeling het certificaat van Top Employer ontvangen van het Top Employers Institute1, een internationaal programma dat bedrijven erkent op basis van hun deelname aan en resultaten van de HR Best Practices Survey. Dit onderzoek omvat 6 belangrijke HR-gebieden, onderverdeeld in een twintigtal thema's. Het is dus een echte weerspiegeling en erkenning van de inspanningen op de verschillende deelgebieden van het personeelsbeleid van onze bank. Dit jaar liggen onze resultaten hoger dan de benchmark voor andere financiële instellingen op de volgende parameters: het kunnen neerzetten van leiderschap, de talentmanagement- en aanwervingsstrategie, maar ook op een hele reeks thema's waar we veel energie in steken: diversiteit, inclusie, maar ook luisteren naar en zorgen voor het welzijn van onze medewerkers!

Deze onderscheiding als Top Employer beloont niet alleen onze inspanningen, maar helpt ons vooral om verder vooruit te kijken, onszelf uit te dagen en het welzijn en de prestaties van onze werknemers op het werk te verbeteren. Initiatieven zoals de Learning Hub, onze digitale trainingsdatabase, de jaarlijkse People Survey, een interne enquête die de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers meet, en ons beloningskader zijn hier het bewijs van en zijn erkend voor hun inherente waarde door voor het vierde jaar op rij het Top Employer label te ontvangen, dat zo hoog gewaardeerd wordt in de professionele wereld.

Jaar na jaar is onze deelname aan het Top Employer programma zowel een stimulans als een uitdaging voor ons om het nog beter te doen en het beste van onszelf te geven op het gebied van personeelsbeleid en -management!

Top Employer 2024

Ook werken bij Deutsche Bank?

Deel dit artikel


Outlook 2024 - Op zoek naar groei

22 december 2023

Outlook 2024 - Op zoek naar groei

Aandelen – Groei heeft een prijs

8 januari 2024

Aandelen – Groei heeft een prijs

1 Het Top Employers Institute is de internationale autoriteit die uitmuntendheid in HR-praktijken certificeert. Het helpt de impact van HR-praktijken te versnellen om de wereld van het werk te verbeteren. Dankzij het certificeringsprogramma van het Top Employers Institute kunnen deelnemende organisaties worden gevalideerd, gecertificeerd en erkend als favoriete werkgevers. Het Top Employers Institute werd 30 jaar geleden opgericht en heeft 1.857 organisaties in 123 landen/regio's gecertificeerd. Deze Top Employers hebben een positieve invloed op het leven van 8.000.000 werknemers wereldwijd.

×