Publicitaire communicatie

Thematische fondsen

Diversificatie is het voornaamste principe van een goede beleggingsstrategie. Daarom stellen we een lijst van thematische fondsen1 en trackers2 tot uw beschikking als u – naast de kern van uw portefeuille, die opgebouwd is uit fondsen en trackers van de Best Advice-lijst – in specifieke regio’s of sectoren wenst te beleggen.

Fondsen laden

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in één van onze Advisory Centers of contacteer ons

1. De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor een 'Instelling voor Collectieve Beleggingen' (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.).

2. Morningstar is een onafhankelijke leverancier van beleggingsanalyses. De Morningstar-rating is een kwantitatieve evaluatie van de prestaties van een fonds in het verleden en wordt maandelijks bijgewerkt. Het criterium voor de toekenning van de rating berust op de voor het risico aangepaste prestatie. De geanalyseerde fondsen krijgen één tot vijf sterren, waarbij vijf sterren de hoogste rating is. Meer uitleg over de ratings op www.morningstar.com.

3. De volledige namen van de fabrikanten verschijnen op de volgende pagina (gedetaileerde pagina van het fonds)

Beleggingsproducten zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel omhoog als omlaag evoluereen en de kans bestaat dat de belegger het bedrag van zijn belegging niet recupereert.