Online Portfolio Manager

Boordtabel

Wilt u uw portefeuille graag actiever opvolgen? Uw Portfolio Manager is toegankelijk via uw Online Banking en is een uiterst volledige tool waarmee u het verloop van uw tegoeden dagelijks kunt volgen. U hebt snel toegang tot een overzicht van de belangrijkste bouwstenen van uw portefeuille. De tool is gebruiksvriendelijk en veilig.

Analyses

Via uw Portfolio Manager hebt u snel toegang tot een overzicht van de belangrijkste bouwstenen van uw portefeuille. Als u dat wenst, kunt u het verloop van uw posities ten opzichte van uw doelstellingen (Liquiditeiten, Bescherming en Groei) uitgebreid opvolgen.

Alerts

Het alert- en berichtensysteem vestigt op transparante wijze uw aandacht op gebeurtenissen met een mogelijke invloed op uw doelstellingen (ratingverandering van een obligatie, terugbetaling van een product, ...) en de niet-naleving van bepaalde voorzichtigheidsregels voor de diversifiëring. Zodat u op het juiste moment de juiste beslissingen neemt.

Prognoses

Uw Portfolio Manager is ook een prognosehulpmiddel: u krijgt een prognose van uw cashflows (intresten, coupons, kapitaalterugbetalingen, ...) over de komende tien jaar.