Téléphone

Deutsche Bank

Lifelong Income – Decavi-trofee 2019 van de Innovatie

De jury van de Decavi Trofeeën beloont deze innovatieve oplossing van onze partner NN Insurance Belgium NV. En daar profiteren onze cliënten ook van.

Meer weten
Fondsen bij een andere bank?

Breng uw beleggingsfondsen1 over en ontvang een premie van 2% (max. € 10.000)2

Meer weten
JKP op 10 jaar
1,08%*
Kredietoplossing3

Financier4 uw droomproject dankzij uw effectenrekening

Ontdek onze oplossing
Top 5 fondsen

Welk zijn de 5 populairste5 fondsen bij onze klanten sinds 1 januari 2019?

Ontdek onze Top 5

Artikels in de kijker

Geen item gevonden

Uw online bank

 • Mobile Banking
 • Online Banking
 • Portfolio Manager
mybank

Regel uw bankzaken in alle veiligheid op uw smartphone of tablet met de app MyBank, waar en wanneer u wilt. Raadpleeg uw rekeningen en de lijst van uw posities, doe overschrijvingen, bekijk een geconsolideerd overzicht van uw tegoeden en blijf op de hoogte dankzij ons advies en onze analyse van de markten.

Meer weten
online banking

Uw online bank, veilig en eenvoudig. Dankzij Online Banking krijgt u via uw computer of tablet 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 gratis toegang tot al uw online bankdiensten.

Meer weten
ipad-portfolio-manager

De Portfolio Manager is een zeer nuttig instrument. U kan via deze tool dagelijks de evolutie van al uw tegoeden opvolgen. U krijgt meteen toegang tot een overzicht van de belangrijkste elementen binnen uw portefeuille. De tool werkt intuïtief en is volledig beveiligd.

Meer weten

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Een van de laagste tarieven
  Instapkosten beperkt tot 1% op alle fondsen die we aanbieden (vanaf 01/07/2019). Verschil met uw bank

Nog geen klant?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

* Een representatief voorbeeld:
Stel u beschikt bij Deutsche Bank over een contract discretionair vermogensbeheer van het type 'Private Solutions Funds Medium' ter waarde van 100.000€, dat u als waarborg wenst te gebruiken voor een hypothecair krediet met onroerende bestemming en met aflossing van het kapitaal (gedekt door roerende zekerheden). Mits aanvaarding van uw kredietaanvraag zou u een kredietbedrag van €80.000 kunnen ontlenen op een looptijd van 10 jaar aan een JKP (Jaarlijks kostenpercentage) van 1,08% (vaste actuariële debetrentevoet: 1,02% + 200€ dossierkosten) terugbetaalbaar in 120 maandaflossingen van €701,53, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van €84.183,60. Rentevoet voor een looptijd van 10 jaar geldig van 28/10/2019 t.e.m. 31/10/2019

1 De term 'fonds' is de gebruikelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel stijgen als dalen en mogelijk krijgen beleggers het bedrag van hun belegging niet terug.

2 Aanbod onder voorwaarden. Bij inschrijving tussen 10/12/2018 en 30/06/2019 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 2% (met een maximum van € 10.000) op de waarde van de deelbewijzen van fondsen die u naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel heeft overgedragen vóór 30/06/2019. Niet van toepassing op deelbewijzen van monetaire en/of beursverhandelde fondsen (o.m. ETF en trackers). Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel verbindt zich er ook toe u de transferkosten terug te betalen, met een maximum van 2.500 EUR per cliënt (met de term cliënt bedoelen we hier de bankrelatie, zoals bepaald in de MiFID brochure) vanaf 1 april 2019. Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Raadpleeg het reglement voor meer details.

3 De DB Investment Loan met onroerende bestemming is een kredietovereenkomst onderworpen aan de bepalingen van het Boek VII van het Wetboek Economisch Recht met betrekking tot het hypothecair krediet. Indien het krediet een roerende bestemming heeft of renovatiewerken financiert, is de DB Investment Loan een lening op afbetaling onderworpen aan de bepalingen van het Boek VII van het Wetboek Economisch Recht met betrekking tot het consumentenkrediet.

4 Let op, geld lenen kost ook geld.

5 Op basis van het netto-volume (verschil tussen het volume van de aankopen en de verkopen van het fonds).

-