Téléphone

Deutsche Bank

Enkele cijfers

Sinds haar introductie op de Belgische markt in 1999 kende Deutsche Bank België een ononderbroken groei. De activa onder beheer werden de voorbije tien jaar verviervoudigd. Daarmee veroverden we een plaats in de top tien van commerciële banken in België.

Verankerd in België

Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel is een van de belangrijkste actieve banken in Belgïe voor spaar- en beleggingsoplossingen en advies inzake financiële planning.

Wij bedienen meer dan 300.000 cliënten die ons in totaal een kapitaal van meer dan 25 miljard euro toevertrouwen.

Internationale groep

Het Bijkantoor van Brussel maakt deel uit van Deutsche Bank AG, Duitsland.

Deutsche Bank werd opgericht in 1870 en is vandaag als grootste Duitse bank gevestigd in Frankfurt am Main. Als wereldwijde bank heeft ze filialen en bijkantoren in meer dan 70 landen.

Dit betekent dat de bank tot een slagkrachtige groep behoort die niet alleen een van de grootste investeringsbanken ter wereld is maar tevens een van de grootste banken op basis van activa onder beheer.

Goed om te weten

De bank staat onder andere onder toezicht van de Nationale Bank van Belgïe (NBB) en de Bundesanstalt für Finanzdienstleisturgsaufsicht (Bafin).

Expertise met een reputatie

De bank beschikt over een eigen Investment Center (IC) in haar hoofdzetel in Brussel. Zij zoeken altijd de beste beleggingsopportuniteiten die beschikbaar kunnen worden gemaakt op de Belgische markt.

Daarnaast ontwikkelt het team zelf beleggingsproducten indien er op de markt geen oplossingen beschikbaar zijn die voldoen aan het hoge rendementspotentieel dat wij onze cliënten willen aanbieden.

De adviesfunctie ten behoeve van onze cliënten wordt georganiseerd vanuit drie Business Centers in Brussel, Gent en Luik. Onze specialisten adviseren onze cliënten per telefoon en vanuit 34 Financial Centers in de belangrijkste steden van het land.

Wist u dat?

De bank biedt ook advies inzake juridische of fiscale aangelegenheden en beschikt daartoe over een centraal team in haar hoofdzetel in Brussel.

Deutsche Bank als werkgever

Deutsche Bank heeft in België ongeveer 750 medewerkers in dienst. Een onderneming op mensenmaat in een internationale, gereputeerde groep. Diversiteit is een belangrijke waarde voor ons, en dat is te merken: 36% van de leden van ons senior management zijn vrouwen.

Update van april 2016