Gestructureerde producten

Profiteer van de vele mogelijke strategieën die gestructureerde beleggingen te bieden hebben en volg de marktevolutie terwijl u de risico's probeert te beperken.

Lees meer Lees minder

Voordelen

Risico's

Onze selectie van gestructureerde producten

Het deel van uw geld dat u optimaal wilt indekken tegen onzekerheden. Het kan gaan om een nog op te bouwen kapitaal of een kapitaal dat u wilt behouden om er regelmatige inkomsten uit te halen. Het deel van uw geld dat u in een gestaag tempo wilt zien groeien en waarvoor u bereid bent een hoger risico te aanvaarden.
Archief

Geïnteresseerd?

Overtuigd door de vele voordelen die gestructureerde beleggingen te bieden hebben?

Maak een afspraak

of

Hebt u vragen over onze dienstverlening of Deutsche Bank in het algemeen?

Contacteer ons
  1. Bij Deutsche Bank stellen we u een unieke benadering voor, gebaseerd op 3 sleuteldoelstellingen: Liquiditeiten, Bescherming en Groei.
    Meer weten
  2. Dit recht geldt enkel: - Op eindvervaldag, bij het ontbreken van een vervroegde terugbetaling (voor sommige producten is een vervroegde terugbetaling mogelijk). - Behalve in geval van faillissement of risico op faillissement van de emittent en/of de garant (indien van toepassing).
  3. Beleggers worden uitgenodigd om het prospectus te lezen alvorens een beleggingsbeslissing te nemen. Zo kunnen ze een volledig inzicht krijgen in de potentiële risico's een voordelen die verbonden zijn met de beslissing om in de effecten te beleggen. De goedkeuring van het prospectus mag niet worden beschouwd als een gunstig advies over de effecten die aangeboden of toegelaten worden voor de handel op een gereglementeerde markt.