“Ruime keuze aan fondsen, dankzij de open architectuur”

“Ik ben al 11 jaar cliënt bij Deutsche Bank. In het begin vooral omdat Deutsche Bank de hoogste rente had op spaarrekeningen. Gaandeweg ben ik meer gaan beleggen en ben ik op Personal Banking overgeschakeld", vertelt Tony Daelman. "Een groot pluspunt vind ik het discretionair beheer. Voor zover ik weet, is Deutsche Bank de enige bank die dit biedt vanaf 100.000 euro. Daardoor krijg ik ook toegang tot fondsen waar je als particulier normaal niet in kunt beleggen.”

“Op het gebied van fondsen vind ik Deutsche Bank erg goed. Dankzij de open architectuur is de keuze ruim, veel beter dan de huisfondsen die de meeste Belgische grootbanken aanbieden. En de kostenstructuur bij Deutsche Bank is voordelig. Ik ben in de loop der jaren cliënt geweest bij heel wat banken, dus ik kan goed vergelijken.”

“Ik ben ook tevreden over mijn Personal Advisor. We zien elkaar regelmatig om mijn beleggingen te bespreken. En af en toe word ik uitgenodigd voor een VIP-evenement, zoals Knokke Hippique. Een goede gelegenheid om in een mooie setting met gelijkgestemden over beleggingen te praten. Het is niet de essentie, maar wel plezierig.”

“Ruime keuze aan fondsen, dankzij de open architectuur”