Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Gelieve alle informatie tot onderaan de pagina te lezen
voordat u een rekening opent

Is het iets voor mij?

Is het iets voor mij?

U wilt dat uw spaargeld flink opbrengt en er tegelijkertijd altijd over kunnen beschikken? Voor onvoorziene uitgaven, de aankoop van een nieuwe wagen of in afwachting van een interessante belegging. Kies dan onze online spaarrekening!

Met deze 100% gratis spaarrekening betaalt u geen openings-, afsluit- ofbeheerkosten.

Als u voor de DB E-Saving Account kiest, geniet u eveneens van een aantrekkelijk fiscaal voordeel. De eerste 980 euro rente is namelijk vrijgesteld van de roerende voorheffing van 15% 1. Bovendien wordt dit maximum verdubbeld voor rekeningen op naam van gehuwde partners of wettelijk samenwonenden.

#

Voordelen

  • Gratis online spaarrekening
  • Spaarrekening op korte termijn altijd beschikbaar
  • Basisrente: 0,01% per jaar
  • Getrouwheidspremie: 0,10% per jaar

Risico’s

    In geval van faillissement of risico van faillissement van de bank loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen (bail-in) van het bedrag van de vordering die hij heeft op de bank en die het bedrag van 100.000 euro overstijgt dat gedekt is door het wettelijke Duitse depositogarantiestelsel. De bedragen boven 100.000 zullen gedekt worden volgens de regeling van het vrijwillige Duitse depositobeschermingsfonds2.

Productkenmerken

Rente

- Basisrente: 0,01% vanaf de eerste euro en de eerste dag
- Getrouwheidspremie: 0,10% per jaar voor alle bedragen die 12 opeenvolgende maanden op uw rekening blijven staan.

Minimum bedrag

Geen

Minimum looptijd

Geen

Voorwaarden

De bank behoudt zich het recht om de voorwaarden van toepassing op de DB E-Saving Account, inclusief de rentevoeten, op elk moment te wijzigen. De cliënt zal hiervan geïnformeerd worden via een Online Banking bericht, e-mail of brief.

Kosten

- Openings- en afsluitkosten: geen
- Beheerkosten: geen

Toepasselijk recht

De online DB E-Saving Account is een gereglementeerde internetspaarrekening die onder het Belgische recht valt en gecommercialiseerd wordt door het Belgische Bijkantoor van de Duitse bank Deutsche Bank AG.

Klachten

Voor eventuele klachten kunt u terecht bij onze afdeling Client Solutions tel. + 32 2 551 99 34; fax + 32 2 551 62 99; e-mail: clienten.dienst@db.com en bij OMBUDSFIN tel. + 32 2 545 77 70; fax + 32 2 545 77 79; e-mail: ombudsman@ombudsfin.be; www.ombudsfin.be

Gelieve de Essentiële spaardersinformatie te lezen vooraleer u uw spaarrekening opent
(document ook gratis beschikbaar in onze Financial Centers).).

De spaarrekening kan apart verworven worden.
U vindt alle details over de kosten in onze tarievenbrochure.
Open online een rekening

De DB E-Saving Acount is inbegrepen in onze verschillende diensten

DB M@x

De 'all-in' oplossing voor dagelijks bankieren. Maak gebruik van alle praktische tools om uw geld te beheren. Hét startpunt om te beginnen met beleggen en te profiteren van onze expertise.

Meer weten

DB Personal

U profiteert van de expertise van een adviseur voor het beheer van uw portefeuille en dit voor slechts € 50 per kwartaal. Maar liefst 96% van onze DB Personal-cliënten is tevreden over de expertise van onze adviseurs.

Meer weten

Private Banking

Dankzij ons internationale netwerk en onze deskundige multidisciplinaire teams heeft uw Private Banker een gedetailleerd beeld van de (lokale en internationale) financiële markten. Zo kunt u steeds van een dienstverlening op maat genieten. Uw Private Banker bouwt bovendien een langetermijnrelatie op met u en uw familie.

Meer weten

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

(1) De fiscale behandeling hangt af van de individuele situatie van de cliënt en kan in de toekomst wijzigen. Wanneer naar een belastingstelsel wordt verwezen, moet dat worden opgevat als het geldende belastingstelsel voor een gemiddelde retailcliënt met de hoedanigheid van natuurlijke persoon Belgische inwoner.

(2) Meer informatie over het Duitse depositogarantiestelsel. De Associatie van Duitse Banken heeft bevestigd dat het vrijwillige depositobeschermingsfonds de deposito's die onderworpen worden aan de bail-in-maatregelen op dezelfde manier behandelt als de deposito's in andere compensatiescenario's. U kunt het Informatieblad Deposant gratis aanvragen in uw Financial Center of het op onze site bekijken.

(3) Sommige banken rekenen een provisie aan voor het gebruik van hun bankautomaten. Dit is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze provisie staat volledig los van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.