Uw liquiditeiten bij een andere bank brengen bijna niets meer op.
Tijd om alternatieven te zoeken.

Hoe werkt het?

 • 1

  Ik schrijf me in voor 31/03/2018 en ik maak geld over naar Deutsche Bank binnen 6 maanden

 • 2

  Ik beleg deze som in gestructureerde producten, obligaties of fondsen2 (binnen de 6 maanden na mijn inschrijving)

 • 3

  Ik ontvang een premie van 1% van het belegde bedrag (tot € 10.000 premie)*

Beleg in alle vertrouwen

Beleg in alle vertrouwen

Onnodig om zelf een specialist(e)
te zijn

Beleggingen: onze specialiteit!

Deutsche Bank is gespecialiseerd in sparen en beleggen. We houden ons niet bezig met autoleningen of brandverzekeringen maar focussen ons volledig op het financiële. En op u.

U ontvangt persoonlijk advies op basis van uw unieke financiële identiteit (Financial ID). U krijgt toegang tot een breed scala van financiële oplossingen en u geniet de beste voorwaarden op de markt.

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Een van de laagste tarieven
  Instapkosten beperkt tot 1% op alle fondsen die we aanbieden (vanaf 01/07/2019). Verschil met uw bank

Video: de actie Invest & Cashback in 90 seconden

Interesse? Vragen?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

1 Aanbod onder voorwaarden. Schrijf u in voor 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) en ontvang een premie van 1% op het bedrag afkomstig van een andere bank dat u binnen de 6 maanden belegt volgend op uw inschrijving (maximum € 10.000 premie). Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, ETF’s, Trackers, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Raadpleeg het reglement voor meer details.

2 De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB). ICB's zijn ofwel ICBE's ofwel AICB's; ze bestaan in de vorm van een beleggingsvennootschap (BEVEK) of een gemeenschappelijk beleggingsfonds (GBF). De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren.

3 Aanbod onder voorwaarden. Bij deelname tussen 01/01/2020 en 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 1% (met een maximum van € 10.000) op de waarde van de deelbewijzen van fondsen die u naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel heeft overgedragen vóór 30/06/2020. Niet van toepassing op deelbewijzen van monetaire en/of beursverhandelde fondsen (o.m. ETF en trackers). Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel verbindt zich er ook toe u de transferkosten terug te betalen, met een maximum van € 1.000 per cliënt (de term cliënt verwijst hier naar de bankrelatie zoals gedefinieerd in de MiFID-brochure). Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Raadpleeg het reglement voor meer details.