Breng uw
beleggingsfondsen over en ontvang
1% op de waarde ervan

(tot € 10.000 premie1)

Vraag de transfer van uw fondsen aan

Hoe werkt het?

 • Vraag de transfer van uw beleggingsfondsen2 aan bij Deutsche Bank met behulp van het onderstaande, eenvoudige formulier. U wordt vervolgens zo snel mogelijk telefonisch gecontacteerd.
 • Deutsche Bank onderneemt de verdere stappen voor uw transfer en contacteert uw andere bank. U hoeft u dus niet te verantwoorden bij uw bankier.
 • Wanneer de fondsen getransfereerd zijn neemt een van onze experts contact op met u om over te gaan tot de betaling van de 1% premie op de waarde van de getransfereerde fondsen (maximale premie van €10.000).
Dit interesseert me

Bereken uw premie

Gedetailleerde berekening van uw winst

Uw winst is :

0

Een transfert aanvragen

Ontdek in deze video hoe de transfer van uw fondsen tewerk gaat

Eén bank combineert deze 3 troeven voor uw fondsen

Een selectie van de fondsen die tot de beste op de markt behoren

Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen fondsen2, maar ook die van 30 andere gerenommeerde internationale financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties.

Advies van hoogopgeleide experts

Wat hebt u aan een grote keuze als er niemand is die u advies geeft over de fondsen die voor u en uw beleggingsprofiel geschikt zijn? Bij Deutsche Bank heeft u toegang tot echte experts die u onpartijdig advies geven en u helpen de doelstellingen te behalen die werden vastgelegd in uw Financial ID.

Instapkosten bij de laagste op de markt

Wat hebt u aan een interessant rendement als u er door de kosten die uw bank u aanrekent, slechts een fractie van overhoudt? Bij Deutsche Bank zijn de instapkosten beperkt tot 1% en de uitstapkosten tot 0% en dit op het geheel van de 1.800 fondsen die Deutsche Bank verdeelt.

Andere niet te missen aanbiedingen

Hebt u geld bij een andere bank?

 • Transfereer uw liquiditeiten naar een rekening bij Deutsche Bank
 • Beleg ze binnen de 6 maanden
 • U ontvangt 1% van het belegde bedrag (tot € 10.000 premie3).
Meer weten

Nog geen cliënt?

Maak een afspraak in een van onze agentschappen

Maak een afspraak

of

Hebt u vragen over onze diensten of over Deutsche Bank?

Contacteer ons
 1. Aanbod onder voorwaarden. Bij deelname tussen 01/01/2020 en 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 1% (met een maximum van € 10.000) op de waarde van de deelbewijzen van fondsen die u naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel heeft overgedragen vóór 30/06/2020. Niet van toepassing op deelbewijzen van monetaire en/of beursverhandelde fondsen (o.m. ETF en trackers). Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel verbindt zich er ook toe u de transferkosten terug te betalen, met een maximum van € 1.000 per cliënt (de term cliënt verwijst hier naar de bankrelatie zoals gedefinieerd in de MiFID-brochure). Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Raadpleeg het reglement voor meer details.
 2. De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB). ICB's zijn ofwel ICBE's ofwel AICB's; ze bestaan in de vorm van een beleggingsvennootschap (BEVEK) of een gemeenschappelijk beleggingsfonds (GBF). De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren.
 3. Aanbod onder voorwaarden. Schrijf u in voor 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) en ontvang een premie van 1% op het bedrag afkomstig van een andere bank dat u binnen de 6 maanden belegt volgend op uw inschrijving (maximum € 10.000 premie). Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, ETF’s, Trackers, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Raadpleeg het reglement voor meer details.

Bereken meteen uw winst!

 
Huidige bank Soort effecten Aantal

Geef per geselecteerde effectensoort (in het linkse kader) het aantal lijnen in (één lijn per ISIN). Voorbeeld: als u 1 beleggingsfonds hebt, waarvan u 200 deelbewijzen bezit voor een totale waarde van 10.000 euro, dan voert u hier ‘1’ in.

Geef per geselecteerde effectensoort (in het linkse kader) het aantal lijnen in (één lijn per ISIN). Voorbeeld: als u 1 beleggingsfonds hebt, waarvan u 200 deelbewijzen bezit voor een totale waarde van 10.000 euro, dan voert u hier ‘1’ in.
Totaalbedrag
Bekijk een voorbeeld Verberg het voorbeeld

Hoe de velden invullen van de calculator?

Voorbeeld

 • U bezit momenteel:
 • - 5 beleggingsfondsen bij Delen voor een totaalbedrag van 25.000€
 • - 10 obligaties bij Belfius voor een totaalbedrag van 40.000€

Gelieve in het eerste geval een eerste lijn te creëren. U duidt dan Delen aan als ‘Huidige bank’, fondsen als ‘Soort effecten’, 5 als ‘Aantal effecten’ en 25.000€ als ‘Totaalbedrag’.

Gelieve vervolgens een tweede lijn te creëren. U duidt dan Belfius aan als ‘Huidige bank’, obligaties als ‘Soort effecten’, 10 als ‘Aantal effecten’ en 40.000€ als ‘Totaalbedrag’.

 • Transferkosten aangerekend door uw andere bank(en)
   
 • Transferkosten door Deutsche Bank terugbetaald
   
 • Premie van 2% die u krijgt van Deutsche Bank
   
 •  
Vraag een transfer aan of bel 0800 11 321