Téléphone

Deutsche Bank

Hoe werkt het?

 • 1

  Ik vraag een overdracht
  aan van mijn fondsen

  naar Deutsche Bank

 • 2

  Deutsche Bank neemt de administratieve kant en alle transferkosten op zich

 • 3

  Ik ontvang 2% van de waarde
  van mijn fondsen

  (tot 10.000€ premie)

Bereken meteen uw winst!

Revert
 
Huidige bank Soort effecten Aantal

Geef per geselecteerde effectensoort (in het linkse kader) het aantal lijnen in (één lijn per ISIN). Voorbeeld: als u 1 beleggingsfonds hebt, waarvan u 200 deelbewijzen bezit voor een totale waarde van 10.000 euro, dan voert u hier ‘1’ in.

Geef per geselecteerde effectensoort (in het linkse kader) het aantal lijnen in (één lijn per ISIN). Voorbeeld: als u 1 beleggingsfonds hebt, waarvan u 200 deelbewijzen bezit voor een totale waarde van 10.000 euro, dan voert u hier ‘1’ in.
Totaalbedrag
Voeg een soort effect of een extra bank toe Bekijk een voorbeeld
Transferkosten aangerekend
door uw ander bank(en)
 
Transferkosten door
Deutsche Bank terugbetaald
 
Premie van 2% die u krijgt
van Deutsche Bank
 
 
Vraag een transfer aan of bel 0800 11 321

Video: de overdracht van uw fondsen in
90 seconden

Waarom Deutsche Bank voor uw beleggingen?

 • Kwalitatief advies
  Deutsche Bank werkt niet met productverkopers. Onze adviseurs zijn experts, en de meesten hebben een diploma van de Antwerp Management School. Eens u uw Financial ID in kaart gebracht hebt, geven ze u gericht advies. Meer weten
 • Ruime keuze
  Deutsche Bank verdeelt niet alleen haar eigen producten, maar ook die van 25 andere gereputeerde financiële instellingen. Partners die werden geselecteerd op de kwaliteit van hun fondsen en hun langetermijnprestaties. Meer weten
 • Een van de laagste tarieven
  0 euro instapkosten voor de meeste beleggingsfondsen: u begrijpt waarom Deutsche Bank een goede keuze is. Verschil met uw bank

Liquiditeiten bij een andere bank?

Investeer en
krijg een bonus van

1%

(tot 10.000€ premie)***

Ontdek dit aanbod

Nog geen cliënt?

Ontdek onze oplossingen Maak een afspraak in een van onze agentschappen of contacteer ons

* Aanbod onder voorwaarden. Bij inschrijving tussen 1/12/2017 en 31/03/2018 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 2% (met een maximum van € 10.000) op de waarde van de deelbewijzen van fondsen die u naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel heeft overgedragen vóór 31/03/2018. Niet van toepassing op deelbewijzen van monetaire en/of beursverhandelde fondsen (o.m. ETF en trackers). Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel verbindt zich er ook toe u de transferkosten terug te betalen, met een maximum van 2.500 EUR vanaf 1 april 2019. Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Raadpleeg het reglement voor meer details.

** De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB). ICB's zijn ofwel ICBE's ofwel AICB's; ze bestaan in de vorm van een beleggingsvennootschap (BEVEK) of een gemeenschappelijk beleggingsfonds (GBF). De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren.

*** Aanbod onder voorwaarden. Schrijf u in voor 31/03/2018 (behoudens vervroegde afsluiting) en ontvang een premie van 1% op het nieuw belegde bedrag afkomstig van een andere bank (maximum € 10.000 premie). Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, ETF’s, Trackers, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Raadpleeg het reglement voor meer details.

De getoonde tranfertkosten zijn indicatieve kosten die gebaseerd zijn op de informatie die wij terugvonden op de website van de betreffende bank op 05/12/2018 (uitgezonderd de tarieven van BNP Paribas Fortis die geldig zijn vanaf 01/01/2019) en die rekening houden met 21% BTW. Hoewel wij inspanningen leveren om u correcte en actuele informatie te tonen, kunnen wij u niet garanderen dat de kosten die u effectief betaalt niet afwijken van hetgeen wij u tonen. Zo kunnen wij ondermeer geen rekening houden met tijdelijke acties, met commerciële tegemoetkomingen en met eventuele andere taksen en belastingen. Indien u niettemin vaststelt dat de informatie die wij verstrekken foutief blijkt te zijn, verzoeken wij u vriendelijk dat te melden aan onze Cliëntendienst. Voor 11 banken hebben wij informatie over de kostprijs opgenomen. De meeste van die banken rekenen een uniform tarief aan ongeacht de kenmerken van de effecten. Bij enkele van die 11 banken worden verschillende tarieven toegepast in functie van de kenmerken van de effecten (bijvoorbeeld beleggingsfondsen, effecten van een buitenlandse emittent, zelf uitgegeven effecten). De berekeningstool houdt met dat verschil geen rekening en zal bij het bepalen van de indicatieve transfertkosten steeds rekening houden met het naar ons oordeel in de meeste gevallen toepasselijke tarief in het kader van deze actie. Om het exacte tarief te kennen dient u dus na te gaan of de betreffende bank een gediversifieerd dan wel een uniform tarief toepast voor overboekingen en zo nodig correcties aanbrengen. Voor de banken die niet opgenomen zijn in de lijst van 11 banken tonen we u niet de indicatieve transfertkosten maar een kost die overeenstemt met de gemiddelde kost van de transfertkosten bij de 11 banken waarvoor we wel informatie over de kostprijs hebben opgenomen. Deutsche Bank AG, Bijkantoor Brussel kan niet aansprakelijk gesteld worden indien blijkt dat de gegevens opgenomen in deze berekeningstool onvolledig, foutief of niet meer actueel zouden zijn, in geval van onjuistheid van de berekeningsmethode of voor elke andere schade die het gebruik van deze berekeningstool met zich mee zou brengen. De gebruiker wordt dan ook ten zeerste aangeraden om voorafgaand aan elke beslissing om effecten over te boeken de meest recente tarieven, voorwaarden en informatie betreffende dienstverlening bij de door hem gekozen bank(en) te consulteren.
Gebruikte gegevens voor de vergelijkingstool.