Aanbiedingen

Ontdek onze aanbiedingen om uw geld wakker te maken

1. De term 'fonds' is de gebruikelijke benaming voor een Instelling voor Collectieve Beleggingen (ICB), die kan bestaan onder het statuut van een ICBE (UCITS) of een AICB (niet-UCITS), en die diverse rechtsvormen kan aannemen (bevek, GBF enz.). Een ICB kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel stijgen als dalen en mogelijk krijgen beleggers het bedrag van hun belegging niet terug.

2. Aanbod onder voorwaarden. Bij deelname tussen 01/01/2020 en 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 1% (met een maximum van € 10.000) op de waarde van de deelbewijzen van fondsen die u naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel heeft overgedragen vóór 30/06/2020. Niet van toepassing op deelbewijzen van monetaire en/of beursverhandelde fondsen (o.m. ETF en trackers). Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel verbindt zich er ook toe u de transferkosten terug te betalen, met een maximum van € 1.000 per cliënt (de term cliënt verwijst hier naar de bankrelatie zoals gedefinieerd in de MiFID-brochure). Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel. Raadpleeg het reglement voor meer details.

3. Aanbod onder voorwaarden. Actie geldig tot 30/06/2019. Voor meer informatie over het aanbod: raadpleeg het reglement van de actie.

4. Aanbod onder voorwaarden. Schrijf u in voor 30/06/2020 (behoudens vervroegde afsluiting) en ontvang een premie van 1% op het bedrag afkomstig van een andere bank dat u binnen de 6 maanden belegt volgend op uw inschrijving (maximum € 10.000 premie). Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, ETF’s, Trackers, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Raadpleeg het reglement voor meer details.

5. 50 EUR (BTW inbegrepen) per trimester. Alle details over de dienstverlening DB Personal zijn beschikbaar op onze website en op de pagina tarieven.

6. DB Lifelong Income is een verzekeringsproduct Tak 23. Het belegt voornamelijk in een of meerdere beleggingsfonds(en) om zo een kapitaal in levenslange rente te kunnen omzetten. Door te beleggen in dit product bent u blootgesteld aan een kapitaalrisico dat inherent is aan de beurs, een insolvabiliteitsrisico gelinkt aan de verzekeringsmaatschappij en een liquiditeitsrisico in geval van gedeeltelijke terugkoop. Gelieve de KID, het beheersreglement en de algemene voorwaarden te lezen voordat u inschrijft op dit product.

7. Actie geldig van 01/01/2020 tot en met 31/12/2020 voor alle nieuwe inschrijvingen in DB Lifelong Income.