In juli en augustus zoeken heel wat beleggers de zon op, en nemen de verhandelde volumes op de beurs af. Dat betekent echter niet dat ook uw portefeuille in zomerreces gaat.

Bij Deutsche Bank blijft een groot deel van de adviseurs op post om de marktontwikkelingen voor u op te volgen. En om u van maandagochtend tot zaterdagmiddag advies op maat te kunnen geven: telefonisch en in uw Advisory Center.

Altijd binnen handbereik

Omdat gemoedsrust belangrijk is, houden we u graag ook tijdens uw vakantie op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op uw beleggingen. Hoewel dat in de zomermaanden minder vaak face to face gebeurt, verwittigen we u graag als uw portefeuille uw aandacht nodig heeft. Dat kan telefonisch, maar ook online:

  • Via uw Online Portfolio Manager in Online Banking heeft u 24/7 zicht op uw portefeuille en de evolutie ervan, tot in de kleinste details (van dividendgeschiedenis tot prognoses van uw cashflows). Indien uw portefeuille uw aandacht vergt, krijgt u een bericht of alert. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als een beleggingsproduct niet langer aanbevolen wordt door Deutsche Bank, als de rating voor het product verandert, als een belegging niet meer beantwoordt aan uw risicoprofiel, enzovoort.
  • Via de My Bank-app kunt u zeker alle courante bankverrichtingen uitvoeren, en bovendien kan u de prestatie van uw beleggingen blijven opvolgen zonder een laptop mee te hoeven nemen op vakantie. Verder investeren we in push-meldingen die u binnenkort zal ontvangen wanneer er zeer belangrijke informatie voor u in uw inbox zit.
  • Persoonlijke touch blijft cruciaal

    Zowel de Online Portfolio Manager als de My Bank-app zijn complementaire kanalen om uw beleggingen mee op te volgen. In de toekomst zullen we deze kanalen vaker proactief gebruiken om u te informeren over uw producten en diensten. Ze zijn er echter niet ter vervanging van uw adviseur, maar ze helpen hen wel bij hun belangrijkste opdracht, u zo goed mogelijk adviseren, op eender welk moment, waar u ook bent. Deutsche Bank blijft investeren in digitale oplossingen, maar niet omwille van de digitalisering, maar wel met als doel u een nog kwalitatievere opvolging van uw portefeuille aan te bieden.

    Download de Mybank-app

Meeblijven met de belangrijkste ontwikkelingen op de markten? Dan kunt u steeds op onze nieuwspagina’s terecht voor achtergrond en analyse. Want ook tijdens de zomer blijven we het financiële en economische nieuws opvolgen. Ook in de MyBank-app krijgt u via het keuzemenu toegang tot alle artikels.

Ook een personal banker aan uw zijde?

Als Personal Banking-cliënt bij Deutsche Bank geniet u van een adviesmodel, waarbij we expertise en actieve begeleiding combineren met lage kosten en een ruime keuze.

Ontdek DB Personal

Maak een afspraak in uw Advisory Center via 078 156 160

Lees ook