Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Waarom te veel betalen bij een andere bank ?

Waarom te veel betalen bij een andere bank ?

Wat bent u met een rendement, als er voor alles extra kosten bijkomen? Bij Deutsche Bank houden we onze tarieven voor dagelijks bankieren zo gunstig mogelijk. U betaalt bij ons:

  • geen jaarlijkse beheerskosten voor uw zichtrekening en spaarrekening
  • geen kosten voor betaalkaarten (Bancontact/Maestro)
  • nauwelijks kosten voor het gebruik van uw kredietkaart (een DB Titanium MasterCard ter beschikking hebben, is gratis indien u deze minstens 12 keer per jaar gebruikt)
  • niets voor geldafhalingen en betalingen in België en in de hele Eurozone*

U merkt het: de courante diensten zijn gratis bij Deutsche Bank. Voor dezelfde diensten kunnen de kosten bij andere banken jaarlijks tot ruim 60 euro oplopen. Doe zelf de vergelijking.

Ook voordelig beleggen

Overweegt u om een deel van uw kapitaal te beleggen? Bepaal dan eerst uw Financial ID samen met uw adviseur in een Financial Center, telefonisch of via Online Banking. Op basis daarvan kunnen wij bekijken of en welke type beleggingsproducten aan uw behoeften kunnen voldoen.

Als u voor Deutsche Bank kiest, vermijdt u in vergelijking met andere banken een pak overbodige kosten.

  • Voor de opening en het beheer van uw effectenrekening betaalt u 0 euro.
  • Onze transactiekosten behoren bij de laagste van de markt. Voor de meeste fondsen betaalt u zelfs geen instap- en uitstapkosten.
  • Belegt u bij een andere bank? Afhankelijk van uw kapitaal en het aantal transacties dat u uitvoert, kunt u bij Deutsche Bank jaarlijks honderden euro’s besparen.
  • Doe ook hier zelf de vergelijking.

U bent de regisseur van uw financiële toekomst dankzij de tools en expertise van Deutsche Bank. Online beheert u alles en vindt u informatie. Mocht het even niet duidelijk zijn, of u twijfelt over een beslissing, dan staan onze financiële adviseurs in het Financial Center of via Talk & Invest op 078 153 154 voor u klaar.

Drie extra redenen

Vandaag heeft u drie bijkomende redenen om bij Deutsche Bank te beleggen. Profiteer nu van deze tijdelijke acties:

1

Brengt u uw eventueel al bestaande effecten over naar Deutsche Bank, dan ontvangt u een premie van 1%, tot 10.000 euro**.

2

Brengt u vers geld over naar Deutsche Bank om te beleggen? Ook dan ontvangt u een bonus van 1%, tot 10.000 euro***

3

Gedurende zes maanden betaalt u 0 euro op transacties die u via Online Banking uitvoert op Euronext Brussel, Amsterdam of Parijs (met een maximum van 50 transacties en van 5.000 euro per transactie). Een voordeel met een waarde tot 637,5 euro (50 x 12,75€) bij Deutsche Bank in het geval u 50 transacties uitvoert tussen 2500 en 5000€ elk via Euronext Parijs of Amsterdam. Deze actie geldt zowel voor nieuwe als bestaande cliënten****.

Voorbeeld: Kosten voor aandelentransacties bij 5 verschillende banken

Waarom te veel betalen bij een andere bank ?

Uw beurstransacties aan 0€
Geniet van dit tijdelijk aanbodLees ook

* Sommige banken rekenen een provisie aan voor het gebruik van hun bankautomaten. Dit is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze provisie staat volledig los van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.

** Aanbod onder voorwaarden. Ontvang een premie van 1% (met een terugbetaling van maximaal € 10.000) op de waarde van de overgebrachte effecten als u uw effecten overbrengt naar Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel voor 30/06/2017 (incl.) (behoudens vervroegde afsluiting). Niet van toepassing op aandelen, ETF, trackers, warrants, rechten, strips en certificaten. De terugbetaling van de transferkosten (maximum 500€) is geldig voor alle effecten (met uitzondering van strips en rechten, behalve indien de bijbehorende aandelen eveneens worden getransfereerd). Op voorwaarde dat uw dossier wordt goedgekeurd door Deutsche Bank. Raadpleeg het reglement op deutschebank.be voor meer details.

*** Aanbod onder voorwaarden. Bij intekening tot 30/06/2017 (behoudens vervroegde afsluiting) krijgt u een premie van 1% van het nieuw belegde bedrag met een maximum van 10.000€. Actie geldig voor beleggingen in obligaties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. Niet geldig voor aandelen, kasbons, Tak 21 en Tak 23-verzekeringen en monetaire fondsen. Op voorwaarde dat uw dossier wordt goedgekeurd door Deutsche Bank. Raadpleeg het reglement op deutschebank.be voor meer details.

**** Actie onder voorwaarden. Geen makelaarskosten op de eerste 50 online beursorders van maximum 5.000 euro op Euronext Brussel, Parijs of Amsterdam, uitgevoerd gedurende de actieperiode die loopt van 15/03/2017 tot en met 15/09/2017, met betrekking tot aandelen, trackers, certificaten en rechten. Raadpleeg het reglement voor meer details.

Bron
1 Deutsche Bank België, Tarieven 2017 voor de voornaamste bank-en effectenverrichtingen, geldig vanaf 1 januari 2017
2 BNP Paribas Fortis, Tarifering van de voornaamste effectenverrichtingen, geldig vanaf 1 maart 2017
3 ING, Tarief van de meest voorkomende verrichtingen op roerende warden, geldig vanaf 1 januari 2017
4 KBC, Tarieven van de voornaamste effectenverrichtingen, geldig vanaf 1 maart 2017
5 Belfius, Tarief van de voornaamste beleggingsverrichtingen, geldig vanaf 1 januari 2017