Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Samengevat

Of het nu gaat om jonge koffieboeren in Peru, jeugdsporters van hier of Kom op tegen Kanker, bij Deutsche Bank dragen we graag een steentje bij. We sponsoren heel wat verschillende initiatieven, en ook onze medewerkers steken met plezier de handen uit de mouwen.

1

Leve hockey!

Deutsche Bank promoot sport al jaren. We steunen niet alleen gevestigde waarden zoals de Royal Antwerp Hockey Club, maar ook veelbelovende clubs zoals Indiana THC uit Gent. Bij Deutsche Bank houden we van de waarden van hockey: een familiesport waarbij presteren en fair play hand in hand gaan. Met de sponsoring willen we vooral de clubs helpen om zich te ontwikkelen en om jongeren meer te ondersteunen.

2

Paardensport op topniveau

Wist u dat de paardensport best lijkt op de financiële wereld? Jockeys hebben net als bankiers expertise en strategisch inzicht nodig. En ze moeten goed kunnen anticiperen op wat rond hen gebeurt. Bij de Jumping Antwerp, een wedstrijd op een toplocatie aan de Schelde, is Deutsche Bank al jaren een bevoorrechte partner.

3

Kwarttriatlon aan de kust

Zwemmen in de Damse Vaart, fietsen in de polders en lopen op de Zeedijk van Knokke: de Zwintriatlon is een van de mooiste in Vlaanderen. Dit jaar sponsort Deutsche Bank het event voor het eerst. Bovendien gaan zo’n 15 werknemers – van managers tot medewerkers van de Financial Centers – ook zelf de uitdaging aan.

4

Trappen tegen kanker

Vier ploegen van acht medewerkers fietsen de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. De medewerkers organiseerden zelf acties voor een derde van het inschrijvingsgeld van 5.000 euro, Deutsche Bank legde de rest bij.

5

20 km van Brussel voor Vredeseilanden

Bijna 30 medewerkers liepen voor Vredeseilanden de 20 km door Brussel. Zo verzamelden we zo’n 4.000 euro voor jonge koffieboeren in Peru.

Sneak preview

Bij de start van het nieuwe hockeyseizoen wordt Deutsche Bank de hoofdsponsor van de Watducks uit Waterloo. De club met meer dan 1.300 leden speelt elk jaar voor de prijzen in de eredivisie, zowel bij de mannen als de vrouwen.

Lees ook