Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Een keeper, verdedigers, middenvelders en aanvallers zijn essentieel bij het voetbal. Ook zo wanneer u gaat beleggen. Wie plaatst u waar als u uw spelers het terrein op stuurt?

De Rode Duivels, een wereldploeg, uw vermogensploeg ook?

De bondscoach van de Rode Duivels lijkt steevast te opteren voor een 3-4-3 opstelling. Voor de leken, dit betekent dat hij 3 verdedigers, 4 middenvelders en 3 aanvallers opstelt. De doelman wordt nooit vermeld, omdat deze positie uiteraard altijd bekleed wordt. Zal dit de winnende opstelling blijken?

Maar hoe ziet de favoriete opstelling voor uw vermogensploeg eruit? De spaarrekening kan de rol van keeper vervullen. Obligatiefondsen of defensieve gemengde fondsen1 kunnen de rol van verdedigers op zich nemen, flexibele gemengde fondsen1 deze van middenvelders en aandelenfondsen1 deze van aanvallers.

Indien u enkel verdedigers zou opstellen heeft u misschien een solide blok achteraan, maar maakt u minder kans op een doelpuntenfestival. Als u enkel aanvallende fondsen zou opstellen, hebt u een potentieel hogere return, maar maakt u ook een grote kans om tegen een counter aan te lopen die u vroegtijdig uit de vermogensleague zou kunnen zwieren.

Een mogelijke ploegopstelling die kans maakt om de wereldtitel binnen te halen ziet er mogelijk als volgt uit:

De Best Advice pagina van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel is een strenge selectie van fondsen en trackers waartoe de hierboven verschenen effecten behoren.

Consulteer onze DB Best Advice selectie

Wil u een check up of u uw vermogensploeg goed opgesteld hebt of enkele wissels doorvoeren?

Bel onze specialisten van Talk & Invest op 078 153 154.
Of maak een afspraak met uw Financial Center op 078 156 160

Lees ook

1 De term 'fonds' is de gemeenschappelijke benaming voor Instellingen voor Collectieve Belegging (ICB). ICB's zijn ofwel ICBE's ofwel AICB's; ze bestaan in de vorm van een beleggingsvennootschap (BEVEK) of een gemeenschappelijk beleggingsfonds (GBF). Een fonds kan compartimenten bevatten. De fondsen zijn onderhevig aan risico’s. Ze kunnen zowel in waarde stijgen als dalen en mogelijk kunnen beleggers het bedrag van hun belegging niet recupereren.

Dit is een voorbeeld gericht op het presenteren van algemene informatie over financiële producten en vormt geen beleggingsadvies. Het is mogelijk dat sommige effecten niet voor elke investeerder geschikt zijn. Het is ten zeerste aanbevolen dat de potentiële belegger nagaat of de producten overeenstemmen met zijn beleggersprofiel. De investeerder moet erover waken dat hij zich informeert over het risicoprofiel van elk van de producten alsook over hun fiscale aspecten en wisselkoersrisico’s.

Alle belangrijke informatie waaronder de prospectus en het document ‘Essentiële beleggersinformatie’ waarvan u moet kennisnemen alvorens in te tekenen zijn beschikbaar bij Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel, Marnixlaan 13-15, 1000 Brussel of in de Financial Centers of op www.deutschebank.be.

We bevelen elke belegger aan om zich te laten bijstaan door een professionele raadgever alvorens een beslissing te nemen. De in acht genomen rendementen zijn gebaseerd op historische gegevens en vormen geen betrouwbare indicatie voor toekomstige prestaties.