Téléphone

Deutsche Bank

Private Banking: wat en voor wie?

Article Headline


Private Banking is een financiële dienstverlening op maat voor wie minimum een miljoen euro te beleggen heeft. Deutsche Bank heeft zo achttien ervaren Private Bankers in dienst. Waarom zou u uw kapitaal aan hen toevertrouwen? Vier troeven.

Een dienstverlening op maat

Pieter De Bisschop, Head of Private Banking: “We nemen de tijd om uw kapitaal te beheren. Uw Private Banker staat tot uw beschikking en komt bij u thuis om grondig te bespreken wat u met uw geld wilt bereiken. Omdat hij een beperkt aantal cliënten heeft, kan hij voldoende tijd besteden aan elke afzonderlijke cliënt en een hechte vertrouwensrelatie opbouwen.”

Open architectuur

Pieter De Bisschop: “Daarnaast is onze open architectuur een meerwaarde voor Private Banking, net als voor de andere activiteiten van Deutsche Bank. Niet alleen bij Best of Balanced, maar ook bij ons discretionaire beheer of adviesbeheer is een deel van de fondsen of aandelen niet van Deutsche Bank zelf. U bent er dus zeker van dat de beheerders in alle vrijheid voor de beste keuzes gaan.”

Internationaal én lokaal

Pieter De Bisschop: “We baseren ons op de expertise van onze grote internationale groep. We richten onze blik niet alleen op België, maar volgen de visie van onze specialisten in New York, Shanghai, Londen, Frankfurt, noem maar op. Dat is een grote troef.

Bovendien zijn we lokaal sterk verankerd. Onze experts volgen de Belgische fiscale wetgeving op de voet, zodat we alle veranderingen onmiddellijk kunnen implementeren in onze strategie. Die combinatie van lokale en internationale expertise is uitzonderlijk in het Belgische Private Banking-landschap.”

Verschillende formules

Pieter De Bisschop: “We bieden verschillende soorten beheer aan.

  • Discretionair beheer: u geeft ons een mandaat om uw portefeuille te beheren.
  • Adviesbeheer: uw portefeuillebeheerder geeft u beleggingsadvies, maar u behoudt het laatste woord.
  • Best of Balanced: deze vorm van beheer biedt u de keuze uit fondsen van verschillende gerenommeerde internationale fondsbeheerders (zoals Carmignac Gestion, Ethenea, Nordea Asset Management of Flossbach von Storch).

U kunt kiezen voor één bepaalde formule of u kunt uw geld spreiden over verschillende formules.”

Meer weten over onze Private Banking-service?
Contacteer onze Private Banking dienst op 02 551 60 20 en maak kennis met ons team in de volgende editie van Money Expert.

Lees ook