Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Private Banking: een heel persoonlijke dienstverlening

Private Banking: een heel persoonlijke dienstverlening


Het Private Banking-team van Deutsche Bank bekleedt een bijzondere positie in de Belgische bankwereld. “We kunnen een beroep doen op de expertise van een internationale groep en zijn tegelijk lokaal sterk verankerd. Maar alles begint bij een persoonlijke service.”

Wat is Private Banking bij Deutsche Bank ?

Pieter De Bisschop, Head of Private Banking : “Een financiële dienstverlening op maat voor wie minimum een miljoen euro te beleggen heeft. Uw Private Banker analyseert ten grond uw situatie en komt zelfs bij u thuis indien u dat wenst om grondig te bespreken wat u met uw geld wilt bereiken. Omdat hij de tijd neemt om uw kapitaal te beheren, ontstaat er een vertrouwensrelatie. En achter de Private Banker staan verschillende teams van specialisten : portefeuillebeheer, fondsenselectie, Estate Planning …”

Hoe beheren jullie de kapitalen ?

Pieter De Bisschop, Head of Private Banking : “Er zijn 3 formules.

  • Discretionair beheer: u geeft ons een mandaat om uw portefeuille te beheren, op basis van uw Financial ID.
  • Adviesbeheer: uw persoonlijke Portfolio Manager geeft u advies over uw portefeuille, maar u beslist uiteindelijk of u dat al dan niet wilt volgen. Dit gaat over individuele beleggingen, alsook over een selectie van flexibele gemengde fondsen.
  • Best of Balanced: u kiest samen met uw Private Banker uit de beste internationale fondsbeheerders (Carmignac, Ethnea, Nordea of Flossbach).”

Wat maakt Deutsche Bank anders dan andere Private Bankers ?

Pieter De Bisschop : “Een eerste troef: we baseren ons op de expertise van onze grote internationale groep. We richten onze blik niet alleen op België, maar volgen de visie van onze specialisten in New York, Shanghai, Londen, Frankfurt, noem maar op.”

“Een tweede troef: we zijn lokaal sterk verankerd. Onze experts volgen de Belgische fiscale wetgeving op de voet, zodat we alle veranderingen onmiddellijk kunnen implementeren in onze strategie. Die combinatie van lokale en internationale expertise is uitzonderlijk in het Belgische Private Banking-landschap.”

“Een derde troef: onze open architectuur. In alle formules is een deel van de fondsen of aandelen niet van Deutsche Bank zelf. U kunt er dus op rekenen dat de beheerders in alle vrijheid voor de keuzes gaan.”

Wie zijn de Private Bankers van Deutsche Bank ?

Pieter De Bisschop : “Onze 18 Private Bankers hebben elk ten minste 10 jaar ervaring in de financiële wereld, meestal zelfs meer. We staan dicht bij onze cliënten en investeren ook in die relatie, zodat het vertrouwen kan groeien. We gaan uit van een jarenlange samenwerking en begeleiden vaak ook de familie. Het klinkt misschien wat overdreven, maar Private Banking, dat is voor het leven.”Heeft u interesse?

Contacteer onze Private Banking-diensten op het nummer 02 551 60 20.

Ontdek onze aanpak

Lees ook