Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

5 redenen waarom Online Banking het u makkelijker maakt

1

Met Online Banking kunt u 7 dagen op 7 en de klok rond aan de slag. En dat in alle flexibiliteit op zowel tablet als computer.

2

Met Online Banking heeft u een gebruiksvriendelijk portaal bij de hand om betalingen uit te voeren, permanente betaalopdrachten en domiciliëringen te beheren, de historiek van uw kredietkaarten te raadplegen, een zicht- of spaarrekening te openen en uw Financial ID te definiëren.

3

Aandelen, beleggingsfondsen en obligaties koopt en verkoopt u makkelijk via Online Banking. En dit tegen ultraconcurrentiële tarieven.

4

Op het platform kunt u bij het beleggen gebruikmaken van de Online Portfolio Manager. Met deze alles-in-één-tool volgt u moeiteloos de evolutie van uw portefeuille op, analyseert u het verloop van uw posities ten opzichte van uw doelstellingen (liquiditeiten, bescherming en groei) en plant u uw cash flows. Als een beleggingsproduct niet meer aan uw Financial ID voldoet, ontvangt u een automatische melding.

5

Deutsche Bank werkt constant aan het platform om u een nog betere gebruikerservaring aan te bieden. Dit jaar komen er nieuwe functies bij om het beheer van uw beleggingen nog te vergemakkelijken.

Meer weten over de mogelijkheden die Online Banking voor u heeft?


Contacteer ons op 078 155 152
(van maandag tot vrijdag van 9 tot 21 u. en op zaterdag van 9 tot 17 u.).

Lees ook