Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Nog toegankelijker advies in Financial Centers

Financial Center


Wij hebben besloten om de openingsuren van onze Financial Centers uit te breiden voor alle cliënten die persoonlijk advies wensen.

De Financial Centers van Deutsche Bank houden voortaan hun deuren langer open. Cliënten kunnen op weekdagen een afspraak hebben met hun adviseur tussen 9 en 19 uur.

Ook open op zaterdag

Maar dat is niet alles. Ook op zaterdag kunnen cliënten voortaan persoonlijk advies bij hun adviseur inwinnen tussen 9 en 13 uur. Goed nieuws dus voor mensen die niet op weekdagen in hun Financial Center geraken.

Dagelijks bankieren

Cliënten kunnen voor alle andere transacties (dagelijks bankieren) terecht in het Financial Center op weekdagen van 9 tot 12.30 uur. Enkel het Financial Center Marnix in Brussel is op weekdagen van 9 tot 14 uur geopend. Uiteraard is het ook mogelijk om uw dagelijkse transacties te beheren via Online Banking of MyBank (mobile banking).

Meer flexibiliteit

“Meer en meer gebruiken onze cliënten (mobiel) internet voor dagelijks bankieren,” zegt Veerle Haenebalcke, Head of Distribution bij Deutsche Bank. “95% van alle beursorders bij Deutsche Bank gebeurt online en ook voor aan- en verkopen van fondsen appreciëren onze cliënten duidelijk onze Online Banking. 40% van al die transacties gebeurt digitaal. Wanneer onze cliënten inlichtingen willen, kiezen ze graag voor de telefoon. Voor het inwinnen van persoonlijk advies en voor de meer complexere transacties, doen ze graag beroep op een persoonlijk contact in het agentschap. We willen hen dan ook meer flexibiliteit geven en hen de mogelijkheid bieden om ook ‘s avonds of op zaterdagochtend langs te komen.”

De uitbreiding van de openingsuren van de Financial Centers is nog maar een eerste stap om het de cliënten van Deutsche Bank nog makkelijker te maken. Deutsche Bank blijft investeren in dagelijks bankieren via het internet of de smartphone en blijft daarnaast inzetten op advies in de Financial Centers. Vorig jaar werden de Financial Centers Kortrijk, Brasschaat en Oostende volledig gerenoveerd. Binnenkort volgen nog andere.

Nieuwe openingsuren Financial Centers:

Advies op afspraak
Van maandag tot vrijdag: 9:00 - 19:00
Zaterdag: 9:00 - 13:00

Alle andere transacties
Van maandag tot vrijdag: 9:00 - 12:30 (behalve het Financial Center Marnix, tot 14:00)

Een afspraak maken is simpel:
Bel onze Cliëntendienst op het nummer 078 156 160 of Maak online een afspraak