Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Samengevat

  • Het damesteam van de Watducks vierde haar eerste titel als Belgische kampioenes. Proficiat!
  • De mannen van de Watducks bleven er tijdens hun finale tot het laatste moment in geloven. Maar dat was net niet genoeg om de titel te ontfutselen van de Dragons tijdens deze ultieme match. Ze werden vice-kampioen van België.
  • De heren van Antwerp (RAHC) stijgen opnieuw naar de eredivisie en de dames van Indiana keren terug naar de eerste divisie.

De dames van Watducks gaan de geschiedenis in

De dames van Watducks, die de voorbije jaren telkens strandden in de finales, hebben eindelijk de eerste titel in hun geschiedenis weten te bemachtigen. Deze snoepten ze af van de dames van een ander team dat Deutsche Bank sponsort, namelijk Antwerpen (RAHC)!

De dames uit Waterloo zegevierden in de heenronde (0-1), en vonden, zoals zo vaak dit seizoen, de nodige kracht om terug in het spel te komen tijdens de terugwedstrijd (1-1). Het team dat gecoacht wordt door Lisa Letchford wist zo verdiend de titel te winnen. De speelsters van Antwerp verdienden het zeker niet minder, maar de balans helde uiteindelijk over naar de kant van de Brabantse meisjes.

De nieuwe Belgische kampioenen bezwoeren het lot en plukten de vruchten van een werk op lange termijn. Deutsche Bank, sponsor van Watducks sinds september 2017, feliciteert het team en hoopt natuurlijk dat deze titel de voorbode mag zijn van nog meer toekomstige successen.

Bij de heren geloofden de Watducks er tot het einde in ...

Bij de mannen domineerden de Dragons de Belgische competitie met overwicht en wonnen ze zojuist de vierde titel op rij. Felicitaties aan hen. Ondanks een sterke, maar te late 'remontada' tijdens de terugmatch, zagen de heren van Watducks de titel door de vingers glippen richting Brasschaat. Ze eindigen weliswaar bovenaan het reguliere kampioenschap, waarmee ze volgend seizoen een EHL-ticket verdienen.

We feliciteren de Watducks voor hun vechtlust en hun mooie parcours dit seizoen. Het lijdt geen twijfel dat de teamleden van Vincent Vanasch en John-Dohmen er volgend seizoen opnieuw vol enthousiasme voor zullen gaan.

Ander goed nieuws uit Antwerpen en Gent

Om het prachtige scorebord van teams die Deutsche Bank België ondersteunt te vervolledigen, hebben we nog twee mooie nieuwtjes met het oog op volgend seizoen:

  • Het herenteam van Royal Antwerp Hockey Club (RAHC) behoort weer tot de elite van het Belgische hockey en zal opnieuw spelen in de eredivisie in 2018-2019.
  • Het damesteam van Indiana THC (in de voorstad van Gent) werd kampioen van de tweede divisie en keert dus terug naar de eerste divisie, slechts één stapje verwijderd van de elite van de Belgische vrouwen.

Tot slot: lang leve het hockey!

Deutsche Bank heeft sport altijd gesteund. In het hockey sponsoren we niet alleen gevestigde waarden zoals Waterloo Ducks (Watducks) en Royal Antwerp Hockey Club (RAHC), maar ook veelbelovende clubs als Indiana THC (Gent).

Bij Deutsche Bank delen we de waarden van hockey: een familiale sport die zich focust op fair play en goede prestaties. Via deze sponsoring willen we bijdragen aan de ontwikkeling van deze clubs, en er vooral voor zorgen dat ze jonge hockeyers kunnen vormen, de talenten van morgen!

Lees ook

Copyright foto’s : M. Lequint & Ph. Demaret.