Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Samengevat

  • Deutsche Bank werd recent hoofdsponsor van hockeyclub Waterloo Ducks.
  • Daarnaast sponsort de bank Shoot For Good, een fototentoonstelling voor het goede doel die in oktober 2017 plaatsvindt.

Deutsche Bank sponsort zowel cultuur- en als sportinitiatieven. We zoomen in op twee nieuwe sponsorships.

Waterloo Ducks

Al vijf jaar sponsort Deutsche Bank de hockeysport. Eerst was er de Royal Antwerp Hockey Club, daarna kwam Indiana THC (Gent) erbij en nu verwelkomen we een derde club in onze sponsorfamilie: de Waterloo Ducks, kortweg WatDucks.

De Waalse club is een klinkende naam in de hockeywereld. Zowel de heren als de dames spelen op het hoogste niveau in de ere-afdeling. De heren werden landskampioen in 2006, 2009, 2012, 2013 en 2014; de dames werden vice-kampioen in 2015 en 2016.

De club levert heel wat spelers voor de nationale hockeyploegen Red Lions (mannen) en Red Panthers (vrouwen). Dit jaar werd John-John Dohmen, aanvoerder van de Red Lions en lid van de Waterloo Ducks, zelfs verkozen tot beste hockeyer ter wereld. Met meer dan 720 leden tussen 5 en 18 jaar heeft de club een van de belangrijkste jongerenopleidingen van het land.

“Met de bijdrage van Deutsche Bank verzekeren we ons van de beste partners voor onze topploegen: de beste coaches, spelers, assistent-coaches, managers, medische staff …”, vertelt Gery Dohmen, voorzitter van de Waterloo Ducks. “Onze sportieve ambities liggen hoog, en dankzij deze samenwerking zullen we die kunnen realiseren.”

Shoot For Good

Dit najaar sponsort Deutsche Bank ook Shoot for good, een fototentoonstelling in Etterbeek. Alle foto’s zijn te koop. De opbrengst gaat naar vzw Lucia, die hulp biedt aan zwangere vrouwen en jonge kinderen in België. De voorbije maanden konden professionele en amateurfotografen beelden insturen rond het thema “It’s all about light”. De jury selecteerde de beste foto’s voor de expo, en zal samen met de sponsors ook awards uitreiken. In de aanloop naar de tentoonstelling loopt er elke week een Instagramwedstrijd. Mensen kunnen foto’s voorstellen binnen het thema en de 10 foto’s met de meeste likes worden tentoongesteld.

Voor Deutsche Bank is het een gedroomde manier om het goede doel te steunen. Kwaliteitsfotografie zit immers in ons DNA. Dat merkt u in onze magazines en onze campagnes. Voor de tentoonstelling mochten we een aantal van onze beste campagnebeelden selecteren. En nu maar hopen dat die veel geld in het laatje brengen voor vzw Lucia.Shoot For Good kunt u gratis bezichtigen op 12, 13 , 14 en 15 oktober in La Chaufferie (Etterbeek).
Meer weten? www.shootforgood.be

Lees ook