Management Server
Téléphone

Deutsche Bank

Altijd een formule die bij u past

Altijd een formule die bij u past


Slim sparen, beleggen met advies, het financieel beheer van uw vermogen uit handen geven of zelf aan het roer blijven staan: bij Deutsche Bank kan het allemaal.

De kern: uw Financial ID

Samen met u bepaalt Deutsche Bank uw Financial ID: een uniek gedetailleerd profiel op basis van uw doelstellingen over liquiditeit, bescherming, groei, beleggingshorizon en financiële kennis. Zo geven we u advies op maat. Meer info over de Financial ID.

DB M@X: slim sparen en beleggen voor iedereen

DB M@X is het basisaanbod voor elke cliënt van Deutsche Bank. De vele troeven vormen samen een bijzonder aanbod op de markt.

Een correcte prijs: voor dagelijks bankieren (zichtrekening, spaarrekening, betaalkaarten, online en mobile banking) horen we al 10 jaar bij de voordeligste van de markt. Zo betaalt u geen kosten op afhalingen met uw debetkaart aan geldautomaten binnen de eurozone*. Beleggers betalen op de meeste beleggingsfondsen 0% in- en uitstapkosten.

Gratis toegang tot Online Banking voor al uw bankzaken en beleggingstransacties.

Gratis toegang tot de MyBank app.

Voor al uw financiële vragen, behalve over aandelen, kunt u terecht bij onze specialisten. Voor vragen over beleggingen op Talk & Invest op 078 153 154 of na afspraak in een van onze 34 Financial Centers.

Opvolging van de prestaties van uw portefeuille via onze online rapporten en automatische waarschuwingen als uw portefeuille niet evolueert zoals u verwacht

Ook voor beginnende beleggers: als u nog geen ervaring hebt met beleggen, helpen we u graag om de eerste stappen te zetten.

Afhankelijk van uw spaarhorizon kiest u een spaarrekening op maat: met een hogere basisrente, een hogere getrouwheidspremie, of een automatisch spaarplan waarbij u elke maand een bedrag opspaart aan een interessante rente.

Toegang tot de beste oplossingen op de markt: met DB M@X kunt u ook voor kleine bedragen intekenen op de meeste financiële producten die wij verdelen, zowel de onze als die van onze partners.

DB Personal: vanaf 150.000 euro

Wilt u regelmatig persoonlijk proactief advies over uw beleggingen? Dan is DB Personal iets voor u.

Uw persoonlijke adviseur volgt uw portefeuille op in functie van uw Financial ID en de evolutie ervan. Hij houdt u op de hoogte van beleggingsopportuniteiten en nodigt u regelmatig uit voor een check-up van uw portefeuille.

U ontvangt elke drie maanden een portefeuilleverslag en u kunt uw portefeuille zelf online opvolgen met een gebruiksvriendelijke en veilige tool.

Uw adviseur werkt nauw samen met een team van deskundigen, bijvoorbeeld met het departement Estate Planning voor successie of een schenking.

De kosten zijn transparant en veel lager dan bij andere banken: 50 euro per kwartaal (incl. btw). Vergelijk zelf.

Private Banking: vanaf 1.000.000 euro

Voor grote vermogens is een persoonlijke aanpak noodzakelijk. Onze dienst Private Banking houdt met alles rekening: uw gezinssituatie, vennootschappen, fiscale en vermogensrechtelijke aspecten. U kunt kiezen uit drie beheersmogelijkheden:

  • Wilt u het financieel beheer uit handen geven, kies voor een discretionair beheerde portefeuille. We beheren uw portefeuille actief volgens uw Financial ID, het is dus geen statische portefeuille of tradingportefeuille.
  • Wilt u advies van onze deskundigen, maar uw beleggingsbeslissingen wel zelf nemen, kies voor adviserend beheer. Daarmee blijft u nauw betrokken bij de follow-up van uw portefeuille.
  • Wilt u zelf aan het roer blijven van uw portefeuille, kies voor Best of Balanced. U diversifieert uw fondsenportefeuille bij verschillende fondsbeheerders op basis van hun prestaties of reputatie en profiteert zo van een evenwichtige portefeuille.

De voordelen:

  • Onze Private Bankers zijn heel beschikbaar en flexibel, want ze beheren een beperkt aantal cliënten.
  • U steunt op de expertise van een groep die op alle grote wereldbeurzen aanwezig is, maar u wordt ook bijgestaan door specialisten van hier die vertrouwd zijn met de lokale context.
  • Uw Private Banker vormt een hecht team met portefeuillebeheerders, het Estate Planning team en uw boekhouder, notaris, belastingconsulent of advocaat.

Welke diensten bieden we per formule aan?


Lees ook

*Sommige banken rekenen een provisie aan voor het gebruik van hun bankautomaten. Dit is bijvoorbeeld soms het geval in Duitsland. De aanrekening van deze provisie staat volledig los van Deutsche Bank AG Bijkantoor Brussel.