Samengevat

  • Met DB Personal krijgt u financieel maatwerk: persoonlijke begeleiding, proactieve opvolging van mogelijke risico’s, advies op maat en een brede waaier aan oplossingen.
  • U geniet van aantrekkelijke tarieven voor uw online beurstransacties en u betaalt geen bewaarlonen voor uw effecten.
  • U krijgt toegang tot exclusieve oplossingen.

U bent al DB Personal-cliënt? Proficiat, want dan geniet u vandaag samen met duizenden anderen van mogelijks het meest interessante aanbod op de Belgische markt. U bent nog geen DB Personal-cliënt? 3 redenen om de stap te zetten.

Troef 1: Een ervaren expert aan uw zijde

De financiële markten zijn complexer dan ooit. Van een wijzigend monetair beleid tot handelsspanningen: momenteel drukken heel wat ontwikkelingen hun stempel op het beurssentiment. In combinatie met de volatiliteit die in 2018 zijn rentree maakte, is het als particuliere belegger niet eenvoudig om het overzicht te bewaren.

Als DB Personal-cliënt krijgt u in rustige én onrustige beurstijden begeleiding van een persoonlijke adviseur. Behalve hun economische achtergrond en hun sterke interesse in de financiële markten, volgden onze adviseurs een intensieve opleiding aan de Antwerp Management School. Bovendien zorgt Deutsche Bank voor hun continue bijscholing. Voor bepaalde vragen over uw pensioen, successieplanning of het structureren van uw vermogen kan uw DB Personal-adviseur bovendien een beroep doen op de specialisten binnen Deutsche Bank.

Uw DB Personal-adviseur begeleidt u ook bij het organiseren van uw vermogen, informeert u over beleggingsmogelijkheden (exclusief aandelen) en houdt u op de hoogte van gebeurtenissen die een impact kunnen hebben op uw portefeuille.

Troef 2: Ruime keuze en exclusieve producten

Bij Deutsche Bank hebt u keuze uit 1.800 fondsen van een 30-tal fondsenhuizen. We vinden dat niet alleen onze fondsen een plaats in het aanbod verdienen, maar de beste fondsen tout court, ook al zijn dit fondsen die beheerd worden door andere financiële instellingen.

Naast ons klassiek productaanbod geniet u als DB Personal-cliënt ook van beheeroplossingen die enkel voor u toegankelijk zijn. Zo hebt u vanaf 100.000 euro toegang tot een compleet gamma van discretionair beheerde portefeuilles. Die zijn vormgegeven vanuit dezelfde filosofie: zo goed mogelijk inspelen op de marktstijgingen en het risico op verliezen waar mogelijk trachten te beperken.

Troef 3: Voordelige en transparante tarieven

DB Personal is gereserveerd voor cliënten met een roerend vermogen van minstens 150.000 euro bij Deutsche Bank en kost 50 euro (incl. BTW) per kwartaal. Behalve het persoonlijke advies geniet u als cliënt ook van volgende voordelen:

  • U geniet van zeer voordelige beurstarieven1.
  • Bewaarloon van uw effecten is inbegrepen.
  • Bij DB Personal zijn kosten voor dagelijks bankieren (beheer zicht- en spaarrekening, transacties, bank- en kredietkaart, online en mobile banking,…) reeds inbegrepen.

Een innoverend adviesmodel waarbij expertise, keuze en een aantrekkelijk tarief centraal staan

Alle grootbanken en heel wat internetbanken hebben vandaag een personal banking-formule. Terwijl grootbanken advies en begeleiding aanbieden, is hun beleggingsaanbod vaak beperkter. Zo schuiven ze vaak enkel huisfondsen naar voren. En dat zijn niet noodzakelijk de best presterende. Bovendien rekenen de meeste grootbanken ook forse transactie- en instapkosten op hun fondsen aan.

Aan de andere kant van het spectrum hebben internetbanken wél een breed aanbod aan producten, dikwijls aan lage tarieven. Maar in tegenstelling tot grootbanken, ontvangt u géén advies of begeleiding bij een internetbank. De kans dat u als personal banking-cliënt advies op maat krijgt is... nul.

Als Personal Banking-cliënt bij Deutsche Bank geniet u van een adviesmodel, waarbij we expertise en actieve begeleiding combineren met lage kosten en een ruime keuze.

Ontdek DB personal

Ook een personal banker aan uw zijde?

Bel Talk & Invest op het nummer 078 153 154

Maak een afspraak in uw Financial Center via 078 156 160

Lees ook

1 Ontdek de tarieven die Deutsche Bank hanteert op de pagina "Tarieven"